- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #88 üzenetére
Megszületett a workaround.
1. Driver uninstall eszközkezelőben, amíg a "Standard VGA" nem lesz a telepített driver. Ha esetleg valahol a lemezen van más driver, azt el kell tűntetni, különben megtalálja és azt rakja fel.
2. Telepítő kicsomagolása (futtatás az első next>ig)
3. Driver telepítése eszközkezelővel C:\ATI\Support\***\Packages\Drivers\Display\W76A_INF\-ból.
4. CCC2 telepítése darabonként: C:\ATI\Support\***\Packages\Apps\CCC2\ alatt van egy rakás mappa, mindegyikben egy msi meg egy halom más. Az msi-ket kell egyenként telepíteni.
4a. Ha esetleg nincs fent a megfelelő VCRT, akkor azt is ugyanígy a C:\ATI\Support\***\Packages\Apps\VC10RTx64\-ból.
5. Újraindítás, használatba vétel.Korábban a (4) nem volt lehetséges, mert le volt védve valami paraméterrel, de úgy tűnik, hogy most megy.
Eltávolítás: ugyanez visszafelé. Az msi-kre duplaklikk (érdemes megtartani az eredeti telepítőcsomagot, mert máshogy nem nagyon megy), eltávolítás, végül driver eltávolítás.
Látszólag működik, hőmérsékletet méri, beállításokat lehet nyomkodni és úgy tűnik, hogy érvényre is jutnak. Preview az nincs.
-
vinibali
őstag
válasz
Gregorius #88 üzenetére
azért kártyát említettem mert sok kártyához járó sokféle driverre érdekesmód nem volt bajom... vagy csak nem tanusítottam driver bajnak amit annak lehetett volna. lényeg a lényeg, hogy nem mindig a nulláról építkeznek fejlesztés közben illetve nem kimondottan és kifejezettem(kivétel most az MLAA-nál). és ezért furcsa számomra hogy vannak akinek mégis újabb és újabb bajaik jönnek elő
-
mpierre
veterán
válasz
Gregorius #39 üzenetére
Ezzel a nem települős dologgal nem vagy egyedül.
6950-nél a gyári cd-ről csak az általad is linkelt 3 dolog ment fel. Megoldás az volt, hogy a gyártó - jelesül az asus - honlapjáról szedtem le a csatalisztet. Na az hiba nélkül felment.Megvárom a tapasztalatokat, de szerintem ezt is kihagyom, majd június környékén rakok fel új drivert.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest