- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz
Oliverda #169 üzenetére
Ha kihúzom a hdmi kábelt, akkor nem ugyanazt produkálom, mintha kikapcsolnám a tv-t?
Érdekes egyébként, mert a kép szerintem szebb lett, lehet, hogy ez az olvashatóság rovására ment.
Az is lehet, hogy csak tv-ken jön elő ez a bug.
Nagy kár, hogy ha vissza kell tenni a régit, mert ezzel jobban futnak a játékok."Amúgy a legdurvábban talán a Seagate oldalán jön ki a dolog. A legfelső sorban illetve a termékek pontok alatti további menüpontok betűinek színe nem fehér hanem szinte teljesen sárga."---Nálam is, beszarás!
Rákeresnék a megoldásra külföldi fórumon, de fingom sincs, hogy erre mégis hogyan.
Annyira nem vagyok jó angolból. -
vlevi
nagyúr
-
pincehely
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ, hogy mekkora a GPU-d számítási teljesítménye. A Barts-ig egész jó a sebesség, de a Junipertől már nagyobb a zuhanás. Ezzel nem lehet mit csinálni, tipikus post-process.
(#33) TOM-202: Az nem normális. Érdemes telepítés előtt, minden nem fontos programból kilépni. Vírusirtó, és egyéb tálcán futó alkalmazások. Nagyon régen én is belefutottam egy ilyenbe, hogy csak sokadszorra ment fel. Amint kilőttem az Asus Smartdoctort rögtön minden jól ment elsőre.
(#34) föccer: Kérd meg, hogy ne telepítse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest