- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
pincehely #179 üzenetére
Írtad, hogy nálad 11.2-vel is előjön a dolog, ezért nem is próbáltam. Helyette kipróbáltam gyakorlatilag szinte az összes meghajtót amit eddig támogatta a Cayman-t, és mindegyikkel látható volt a hiba. Végül utolsó próbálkozás gyanánt felraktam a 11.2-t és azzal eddig jó. Remélem így is marad...
-
Oliverda
titán
válasz
pincehely #165 üzenetére
Remek, akkor ez driver bug. A ClearType nálam ki is van kapcsolva már a Win 7 feltelepítése óta. Pedig először azt hittem, hogy a mini DP -> DP átalakító a gagyi.
Próbáld meg úgy, hogy a monitort illetve a TV-t akkor kapcsolod be, ha már felállt a Win és bent van az asztal. Nálam ilyenkor nincs probléma, sőt DVI-on keresztül sincs.
Amúgy a legdurvábban talán a Seagate oldalán jön ki a dolog. A legfelső sorban illetve a termékek pontok alatti további menüpontok betűinek színe nem fehér hanem szinte teljesen sárga.
Abu: Ezt hol lehet hatékonyan jelenteni? Már úgy értem, hogy olyan helyre menjen, ahol foglalkoznak is vele. Honnan tudok leszedni 11.1 előtti driver-t a 6950-hez? Kipróbálnám azzal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest