Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
(#4) sheratan , (#5) ollie
Azért túlzás, a htc 10-en csak az alsó-középső részén érzékel. De igaz, ha simán fogom a telefont akkor jobban kézre eshet. De pl mi van landscape módban? Akkor azért egy gomb jobb is. Vagy ha épp úgy fogom két kézzel a telefont, hogy az egyikkel nem fogom át teljesen.(#6) BenHans
Oké állítható az érzékenység, de mennyi funkciót tudsz így hozzárendelni? htc-nél 2-t (ugye?), nem tudom így fejból. De többet nem igazán tudhatsz, mert azért annyira nagyon precízen nem tudja befolyásolni az ember, hogy milyen erősen szorít.
Az meg, hogy van hozzá api, az nem tudom milyen érv, egy gombhoz is lehet api.
Ha pedig azt mondanád, hogy tud(na) dupla szorítást, akkor egy gomb is ugyanúgy tudna dupla lenyomást érzékelniNe értsétek félre, nem kötözködöm, egyszerűen nem igazán látom értelmét a dolognak. Jó adott helyzetben kicsit kényelmesebb lehet, meg oké hogy 2 funkciót hozzárendelhetek. De cserébe szerintem elég nehezen használható precízen, tehát kicsit gagyi érzést kölcsönöz, hogy szorongatnom kell összevissza, amikor gyorsabban megnyomnék egy gombot, persze ez már valószínűleg szubjektív vélemény.
Szóval ja én mókusvakításnak tartom ezt... De attól még lehet, hogy valami nagyon jó nagyon hasznos dolog lesz belőle idővel. De most látszik, hogy nem tudnak épp értelmesebbet kitalálni.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Csak én nem értem, mivel jobb ez a nyomásérzékeny keret mint egy gomb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest