Hir​d​eté​s​

2018. április 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Új funkciókat és képességeket kap a Pixel XL 2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: XDA Developers

Az Android Police által közzétett renderképet aránylag hitelesnek tartják, az új funkciókért pedig az XDA vállal kezességet.

Hirdet​é​s

A Google referenciakészülékeinek második generációja várható idén, nem meglepő, hogy folyamatosan érkeznek az információk a Pixel 2 és Pixel XL2-ről. Az Android Police által közzétett renderkép 8/10-es szintű megbízhatósági besorolást kapott, de mindössze csak azért nem száz százalékos, mert apróbb változtatások elképzelhetőek a véglegesített, gyártásba kerülő eszköz megjelenésével kapcsolatban.

Elvileg új színvariációkra is számíthatunk a fentivel nagy valószínűséggel azonos formaterv mellett.
Elvileg új színvariációkra is számíthatunk a fentivel nagy valószínűséggel azonos formaterv mellett.

Az XDA Developers szintén hitelesnek tekinthető információk birtokában számít a Pixel XL 2 esetében több olyan funkcióra, amivel eddig nem bírtak a Google eszközei. Az újdonságok zöme a feltehetően 5,99 hüvelykes, WQHD AMOLED kijelzőhöz kapcsolódik, amit egyre biztosabb, hogy az LG biztosít, méghozzá 18:9-es képarány mellett. A Fejlesztői beállításokból a Kijelző menüpontba vándorló választható kijelzőmódok és az Android O fejlesztői verziójának forráskódjából kikövetkeztetett Always on Display funkció az új panelek lehetőségeit aknázza ki, a HTC U11-et idéző nyomásérzékeny oldalkeret pedig a Google Asszisztenst aktiválhatja, valamint a bejövő hívás némításán is dolgoznak a nyomás erejének variálásával.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​d​e​té​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.