Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
fogtunder #136 üzenetére
"emberhiány az oka, vagy gyártókapacitás limit"
Valószínű mind a kettő. A sales kérdése ugye országonként más-más, a magyar piac nem feltétlen olyan fontos nekik, mint a UK vagy német. Igazából ahogy írod a szerviz a legkérdésesebb user szempontból.Én arra vagyok kíváncsi meddig hajlandó Foxconn úgy pénzelni az egészt, hogy nincs rajta nyereség, mert jelenleg pár milliárd kiadásuk van vele, de ez csak évek után térül meg, és hát az EU-s jelenlét elég drága. Ezért is írtam, hogy ezek a legolcsóbb készülékek, amik valaha is lesznek HMD-től. A US-t meg a helyükben nem erőltetnem, mert nincs elég marketing pénz a világon hogy ott a Nokia nevet értelmesen bevigyék a köztudatba.
-
vicze
félisten
válasz
fogtunder #103 üzenetére
Igen ebben a régióban nincs, gyakorlatilag aki csak a HMD-nél dolgozik az csak a marketinget és a sales-t csinálja semmi mást. Mivel az EU és több más régióban se volt semmilyen érdekeltségük a MS mobil részlegének az átvétele logikus volt ahhoz, hogy piacra lépjenek, és az átszervezés tartott 6 hónapig mire minden át illetve kiépül.
A Foxconn tervez is nem csak gyárt, van raklap OEM termékük(illetve másik saját márkájuk InFocus), amiket csak más más cinkével látnak el végül a forgalmazók. Ezért látsz sokszor annyi egyforma telefont. HMD-nél nincs 1db HW mérnök aki egy telefont össze tudnak rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest