- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Üdv újra itt!
Megtettem a földelés lépéseit kisebb-nagyobb sikerrel. Telefonkábelt egyelőre nem cseréltem SFTP-re, mivel ha ezen a sima kábelon is lesz látható javulás akkor majd kicserélem azt is.
Padláson piros-pirossal fehér-fehérrel összekötve, fekete-szürke-földelőszál egybeközösítve fekete-szürkével. Lakáson belül piros-fehér bekötve, van is net, szürke-fekete földre kötve.
Minden szép és jó, de DMT-vel vagy sebességet nézve vagy modem netes felületét nézve semmi javulás nincs. Teljesen ugyanolyan mint amikor földelve van és amikor nincs. Szóval valami gubanc van. Elvileg konnektorban van földelés.
Tudom elég fapados megoldás, de csak tesztelésig lenne így, utána már rendesen összeraknám:

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő