- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorg
tag
válasz
Vassili_Zait #70 üzenetére
Laptop olemben, telefon mellettem, tolton L820. Fekszem netezek. Facebook. Kapok uzenetet, gepen pittyen, valaszolok. 10 perc, mert ha jol emlekszem wp facebook appnal min refresh time 10 v 5 perc csippan, plusz a wp sajat kontaktja is fogadja, az is csippan. Miutan valaszoltam is. Ha kikapcsolom telo face appot, ne jelenjen meg ertesites, nem jo mert a telefon kontakt uzenetes appja nem kepes kezelni pl kepeket, nem jeleniti meg. Ha kiveszem facebookot a telo kontaktjabol, akkor meg elveszik egy csomo opciom, mert wp facebook app kozel sem nevezbeto tokeletesnek. Annyira fel megoldas mind. Pedig nagy jol meg otam a wp-vel, meg ugy unblock a nokia lumia 820al, de... Fxxxom. Na. 8.1 mikor varhato. Elet halal dontoje.
-
Gregorg
tag
Pontosan. Nem hatalmas dolgok ezek, de mindennaposak. Én konkrétan facebookon beszélek le mindent ismerősökkel, barátokkal nem használunk más messenger alkalmazást, ez eddig jó volt, de wp8-nál annyira meg tudja nehezíteni a dolgot, hogy bizony komolyan elgondolkodtam egy Nexus 4-en.
Másik hasonló, amit nem is értek, hogy olykor az emaileket egy csoportba rendezi, pedig teljesen más és más emberek leveleiről van szó. Így összejön 244 db levél egy kapcsolattartásban, ahol kb 12 másik emberre teljesen külön leveleztem. Ez sem eget rengető, de pont a mindennapos kapcsolattartást nehezíti meg és nem vágyom ilyen malőrökre.
WP 8.1 gyógyír lesz? ill Lumia 820-ra megjelenik, lehet már tudni?
(bónusz: ezek szerint akkor olyat nem is lehet csinálni, hogy míg skype-on, online vagy, facebookon nem? vagy épp fordítva? )
-
Gregorg
tag
Nekem egy problémám van WP facebookkal. Chat. Vagy fent vagyok és elérhető, ha ezt kapcsoltam be, vagy nem ha nincs bekapcsolva az "elérhető "állapot. Ami szép és jó, de nem hasznos. Míg másnak, andro, ios, mutatja mikor volt fent, hány perce volt utoljára aktív, addig wp8nál csak ez az on - off opció létezik és nem is csak a facebookra vonatkozik, hanem mindenre ami hozzá van párosítva az oprendszerhez. Engem ez nagyon zavar. Nem igaz, hogy nem tudják rendesen megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest