- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Microsoftos FB alkalmazás közepes, illetve nagy méretű csempén csak egy képet jelenít meg, vagy előbb utóbb változik? Köszi.
-
Gregorg
tag
válasz
Vassili_Zait #70 üzenetére
Laptop olemben, telefon mellettem, tolton L820. Fekszem netezek. Facebook. Kapok uzenetet, gepen pittyen, valaszolok. 10 perc, mert ha jol emlekszem wp facebook appnal min refresh time 10 v 5 perc csippan, plusz a wp sajat kontaktja is fogadja, az is csippan. Miutan valaszoltam is. Ha kikapcsolom telo face appot, ne jelenjen meg ertesites, nem jo mert a telefon kontakt uzenetes appja nem kepes kezelni pl kepeket, nem jeleniti meg. Ha kiveszem facebookot a telo kontaktjabol, akkor meg elveszik egy csomo opciom, mert wp facebook app kozel sem nevezbeto tokeletesnek. Annyira fel megoldas mind. Pedig nagy jol meg otam a wp-vel, meg ugy unblock a nokia lumia 820al, de... Fxxxom. Na. 8.1 mikor varhato. Elet halal dontoje.
-
HUNPablo
tag
Uzenetek jojjenek egybol !
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #67 üzenetére
nem állítottam az ellenkezőjét
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #65 üzenetére
hát, néztem is eg jóbarátom p6-ját... na ilyesmi telefonok hiányoznak a wp8 kínálatból, ez a lumia dolog - navi ide, vagy oda - nagyon belterjes. iphone meg csajtelefon, férfikézbe kicsit picike, nem jó semmire
-
Vassili_Zait
senior tag
Nézhetjük úgy is a dolgokat, hogy a túl vékony keret sem biztos hogy jó, mert ha rálóg az ember keze akkor ugye nem érzékeli a tapintásokat... de ez már nagyon ízlés dolga... ha nem jön be ott a jó huawei és ZTE blade ebben az árkategóriában...
vagy egy használt iphone 3gs...
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #63 üzenetére
engem kifejezetten az oldalsó batár keret zavart, mert amiatt nem érni át a kijelzőt. alul felül sem különsebben zavar, elfér a zsebemben. nem is vártam amúgy csúcsminőséget ettől a vacaktól, kompenzál az okosabb wp8 és a térkép. de örülnék neki ha nem fagyna és nem lenne zajos amikor kapcsolgatja a hangokat az oprendszer
-
Vassili_Zait
senior tag
Az 520 nagyon messze áll minőségben a csúcskategóriás WP-ktől sajnos... melegszik, nem villámgyors és az anyaghasználata botrány, mondjuk egy 920-hoz vagy 925-höz viszonyítva, de ugye az ár ezt kompenzálja... Kijelző felbontást már az új modellek tudni fogják, a keret meg meg azért nagy, hogy ne essen ki a kezedből mikor nyomkodod, hogy a telefon súlypontja jó helyen legyen... ha túl le kell nyúlni akkor ekkora méretnél kibillenne... mint pl a HTC one x egy pompás példa erre... rengetegszer kifordult a kezemből... mikor nyúltam a home gombhoz... persze egy is igény kérdése, nekem kell a keret, persze csak alul... felül és oldalt minél kisebb annál jobb...
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #61 üzenetére
arra, hogy a kijelző normális felbontású és nincs körülötte másfél centis haszontalan terület, hogy ne érjem át egy kézzel. és nem az androidról beszéltem, nem véletlenül van wp-s telefonom. hanem a HARDVERRŐL.
nekem spec az 520-am fagy le naponta kétszer (skype, index, megm ég pár alkalmazás sitty-sutty becsukódik, stb). az omniámmal semmi ilyen baj nem volt, csak nagyon nagyon nagyon ritkán. szóval emiatt is kicsit csalódás most ez a váltás. de a pénzt amit fizettem érte kétségtelenül megérte. -
Vassili_Zait
senior tag
Pont a telenornál nincs olyan, hogy tarifahűség... Amúgy ne az előfizetéses árakból induljunk ki... Mert az attól függ mennyit fizetsz be mellé... A végén úgy is többet fizetsz be... Egy s5-öst nem fogsz 30-ezerért megkapni... Egy lumia 525 viszont függetlenül 35-40 ezer forint lesz.. Na nézzük milyen droidot találunk ennyiért? Inkább ne nézzük, mert rosszat fogunk álmodni... Űrtechnológia? Az űrben nem menőek a lefagyós cuccok... Nem hiszem, hogy bárki nyugodtan ülne be egy olyan űrhajóba, amin bármely berendezésen droid futna... Az hogy a szemeddel görgetsz, és suhintva lapozol... Fergeteges funkciók... Vagy mire gondolsz űrtechnológia alatt?
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #56 üzenetére
azt 30 ért vettem a pannonnál, ezt meg 20-ért. ha pedig a samsungomat hasonlítom a nokia 925höz, még akkor is siralmas, hogy mit adnak a nettó 75 ezer pénzemért és 2 év tarifahűségemért... főleg ha átkacsintok a Galaxisra, hogy az nem sokkal többért űrtechnológiát ad a nokia 90-es években leragadt színvonalához képest...
-
Seangaijin
senior tag
Semmi köze hogy min vagy bejelentkezve. Én egyszerre voltam gépen Skypeon és facebukon, Lumia 625-ön ugyan ez a kombó. Semmi gond nem volt vele, amit írtam meg kaptam üzit azt azonos időben jelenítette meg a gépen és fordítva is. Nekem sose volt olyan hogy ha duplán voltam a két "platformon" bejelentkezve ne kaptam volna vagy ne láttam volna üzeneteket vagy likeokat stb.
-
orbano
félisten
én is azt hittem, amíg a samuval össze nem hasonlítottam (vagy akár egy motorolával). keskenyebb, nagyobb a kijelzője, és nagyobb a felbontása. nem mondom, a 920-hoz képest szépen összehozták, de amennyibe kerül, annyiért ez elég sovány. pedig nagy lelkesedéssel álltam neki az omnia lecserélésének.
-
orbano
félisten
ha a féltéglákra buksz, akkor valóban furcsa lehet, hogy egy telefonnak nagy méretű, nagy felbontású a kijelzője, ellenben a telefon sem nem nagy, sem nem nehéz. nem is értem miért nem ment jól a szekér a Nokiának
mondjuk ha optimus 7-et használtál, akkor nem lehetnek túl nagyon az igényeidén azért omnia 7-ről váltva magasra tettem a lécet (amit a 3 évvel fiatalabb 520 nem igazán ugrott meg)
-
orbano
félisten
én nem tudok róla. de a mostani lumia 520 és a céges 1 éves tarifahűség az, amennyi haladékot kapott a winphone. vagy összeszedik magukat ennyi idő alatt, vagy fájó szívvel is, de veszek egy galaxy s4/5-öt és megszokom, hogy nincsenek fain csempék, de _minden más_ tökéletesen működik.
-
Gregorg
tag
Pontosan. Nem hatalmas dolgok ezek, de mindennaposak. Én konkrétan facebookon beszélek le mindent ismerősökkel, barátokkal nem használunk más messenger alkalmazást, ez eddig jó volt, de wp8-nál annyira meg tudja nehezíteni a dolgot, hogy bizony komolyan elgondolkodtam egy Nexus 4-en.
Másik hasonló, amit nem is értek, hogy olykor az emaileket egy csoportba rendezi, pedig teljesen más és más emberek leveleiről van szó. Így összejön 244 db levél egy kapcsolattartásban, ahol kb 12 másik emberre teljesen külön leveleztem. Ez sem eget rengető, de pont a mindennapos kapcsolattartást nehezíti meg és nem vágyom ilyen malőrökre.
WP 8.1 gyógyír lesz? ill Lumia 820-ra megjelenik, lehet már tudni?
(bónusz: ezek szerint akkor olyat nem is lehet csinálni, hogy míg skype-on, online vagy, facebookon nem? vagy épp fordítva? )
-
orbano
félisten
ahogy azt sem, hogy kezeljék a több készülékes használatot. ha a desktopon / laptopon / irodában is meg a skype, vagy facebookozom, kiszámíthatatlan hogy egyébként mit kapok meg telóra és mit nem, mi lesz olvasatlan, stb.
az is zavaró, hogy ha be van álítva az üzenet értesítés, akkor kb. soronként kapom meg az új üzeneteket (mert mondjuk valakivel chatelek desktopon, és amíg elmegyek telóról skypeolni fél órára, addig 2 másodperceként kapom a pittyegést, mert a haver leírja a szíve fájdalmát soronként entert ütve) -
Gregorg
tag
Nekem egy problémám van WP facebookkal. Chat. Vagy fent vagyok és elérhető, ha ezt kapcsoltam be, vagy nem ha nincs bekapcsolva az "elérhető "állapot. Ami szép és jó, de nem hasznos. Míg másnak, andro, ios, mutatja mikor volt fent, hány perce volt utoljára aktív, addig wp8nál csak ez az on - off opció létezik és nem is csak a facebookra vonatkozik, hanem mindenre ami hozzá van párosítva az oprendszerhez. Engem ez nagyon zavar. Nem igaz, hogy nem tudják rendesen megoldani.
-
Vassili_Zait
senior tag
Nem tudom nálatok szokta e csinálni, de néha kijön egy piros üzenet... hogy nem tölthetőek be adatok, pedig van net kapcsolat meg minden... néha 1-2 napig is eltart, néha egy frissítésre megjavul...
Másik észrevétel... hogy ha egy cikkre rákattintok, akkor néha egy üres ablak jön be a cikk címével... és annyi...
-
halkow
őstag
emlékeztek a régi windows mobile 6.1 -re (xperia x1-emen volt )ú hogy azt hogy utáltam
na az óta nem volt wp telom de a mostani csempés menü szerintem áldás ahhoz képest
-
MA!rtin
tag
Droidon pedig itt a Messenger..jupiii...-.-
-
desolator
senior tag
Nekem csak az a gondom vele, hogy hiába van kikapcsolva, hogy ne kapjak semmilyen értesítést még csempéset sem, ugyanúgy megjelenik csempén ha történik valami..
-
istnag
addikt
Nekem csak az a bajom vele,hogy,ha van egy cikk,vagy bejegyzés,ami hosszabb lélegzetvételű és rámegyek arra,hogy bővebben,megjeleníti ,akkor amire mentem,de újra ott van,hogy Bővebben,erre rábökve átdob az IE-be...
-
Steve1207
veterán
Az működik már rendesen, hogy online jelezze azt, aki telóról van? Nem egy ismerősömnek van, hogy nem jelzi ki, de nem tudom ez felhasználói "bug"-e.
-
WinPho
senior tag
Egy ideje kint volt a frissítés..
Mellesleg erre már tényleg szükség volt! Már időben kapok értesítéseket, meg minden nyavalya. A csempe meg intelligensebb, mint valaha! Miért nem tud minden alkalmazás-gyártó normális csempéket csinálni? Ha normálisak lennének, nem kéne értesítési rendszer. (Bár akkor örökké hallhatnák a nyafogást..
)
-
vittorio7
őstag
Ez remek hír.
-
gsiferke
csendes tag
Van egy pár kérdésem.L800-am van.A gyári csevegésnél hol látom,hogy ki online a fb-on?Mert szerintem sehol.Akkor mi értelme be épiteni a rendszerbe?
-
Seangaijin
senior tag
Már egy hete megjelent ez a frissítés...
-
randras
veterán
Ertesiteseket megkapni mar vele? Vagy ez egy jovobeni orias update eredmenye lesz majd?
-
dreamdancer
őstag
Nekem tetszik az új fícsör. (Bár egy olyan típusú csempés-órás app, mint a htc-ken van, még mindig hiányzik a Nokiámról.)
-
Benji21th
tag
Engem leginkább az zavar, hogy a wp-s facebook az összes elemet megjeleníti az üzenőfalon, hiába van lepucolva elég sok minden. IOS-nél nem volt ilyen probléma, de androidnál sem emlékszem ilyenre.
-
moleculez
veterán
Kipróbáltam, bár nem nagyon fb-zek, chatelni tökéletes a gyári.
-
elmepocok
tag
Jobb lett az alkalmazás, de például a csatolt fájlos hozzászólásokat még nem jeleníti meg, ha értesítésben rábökök, akkor hibaüzenettel kilép. A gyári üzenetkezelő jó, de csoportos beszélgetéseket nem kezel és nem kapod meg késleltetve az üzeneteket, ha például nem volt neted, úgyhogy van létjogosultsága a külön messengernek.
-
jacis
nagyúr
Nagyon szépen fejlődik a wp
-
ddaydome
senior tag
Nekem egyre szimpatikusabbak a Windowsos megoldások. Nem gondoltam volna régebben, hogy egy Windows-os megoldás jobban fog érdekelni, mint egy Google-s. Valahogy az Android megoldásai kezdenek érdektelenné válni számomra, valahogy nem hoznak már lázba és inkább a kevésbé csicsás, egyszerűbb megoldások érdekelnek. Lehet, hogy már öregszem....)
-
Z-o-t-y
tag
Javult az üzenetek értesítése is, jobb lett, remélem nem fogják itt is erőltetni a messengert, nem tudom minek külön alkalmazás rá...
-
Inkább azt javítanák amikor nem tölt be egy csomó dolog hiába van net (aki már talákozott vele tudja mire gondolok, androidon is gyakori).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest