- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seangaijin
senior tag
Semmi köze hogy min vagy bejelentkezve. Én egyszerre voltam gépen Skypeon és facebukon, Lumia 625-ön ugyan ez a kombó. Semmi gond nem volt vele, amit írtam meg kaptam üzit azt azonos időben jelenítette meg a gépen és fordítva is. Nekem sose volt olyan hogy ha duplán voltam a két "platformon" bejelentkezve ne kaptam volna vagy ne láttam volna üzeneteket vagy likeokat stb.
-
orbano
félisten
én nem tudok róla. de a mostani lumia 520 és a céges 1 éves tarifahűség az, amennyi haladékot kapott a winphone. vagy összeszedik magukat ennyi idő alatt, vagy fájó szívvel is, de veszek egy galaxy s4/5-öt és megszokom, hogy nincsenek fain csempék, de _minden más_ tökéletesen működik.
-
orbano
félisten
ahogy azt sem, hogy kezeljék a több készülékes használatot. ha a desktopon / laptopon / irodában is meg a skype, vagy facebookozom, kiszámíthatatlan hogy egyébként mit kapok meg telóra és mit nem, mi lesz olvasatlan, stb.
az is zavaró, hogy ha be van álítva az üzenet értesítés, akkor kb. soronként kapom meg az új üzeneteket (mert mondjuk valakivel chatelek desktopon, és amíg elmegyek telóról skypeolni fél órára, addig 2 másodperceként kapom a pittyegést, mert a haver leírja a szíve fájdalmát soronként entert ütve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest