- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #67 üzenetére
nem állítottam az ellenkezőjét
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #65 üzenetére
hát, néztem is eg jóbarátom p6-ját... na ilyesmi telefonok hiányoznak a wp8 kínálatból, ez a lumia dolog - navi ide, vagy oda - nagyon belterjes. iphone meg csajtelefon, férfikézbe kicsit picike, nem jó semmire
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #63 üzenetére
engem kifejezetten az oldalsó batár keret zavart, mert amiatt nem érni át a kijelzőt. alul felül sem különsebben zavar, elfér a zsebemben. nem is vártam amúgy csúcsminőséget ettől a vacaktól, kompenzál az okosabb wp8 és a térkép. de örülnék neki ha nem fagyna és nem lenne zajos amikor kapcsolgatja a hangokat az oprendszer
-
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #61 üzenetére
arra, hogy a kijelző normális felbontású és nincs körülötte másfél centis haszontalan terület, hogy ne érjem át egy kézzel. és nem az androidról beszéltem, nem véletlenül van wp-s telefonom. hanem a HARDVERRŐL.
nekem spec az 520-am fagy le naponta kétszer (skype, index, megm ég pár alkalmazás sitty-sutty becsukódik, stb). az omniámmal semmi ilyen baj nem volt, csak nagyon nagyon nagyon ritkán. szóval emiatt is kicsit csalódás most ez a váltás. de a pénzt amit fizettem érte kétségtelenül megérte. -
orbano
félisten
válasz
Vassili_Zait #56 üzenetére
azt 30 ért vettem a pannonnál, ezt meg 20-ért. ha pedig a samsungomat hasonlítom a nokia 925höz, még akkor is siralmas, hogy mit adnak a nettó 75 ezer pénzemért és 2 év tarifahűségemért... főleg ha átkacsintok a Galaxisra, hogy az nem sokkal többért űrtechnológiát ad a nokia 90-es években leragadt színvonalához képest...
-
orbano
félisten
én is azt hittem, amíg a samuval össze nem hasonlítottam (vagy akár egy motorolával). keskenyebb, nagyobb a kijelzője, és nagyobb a felbontása. nem mondom, a 920-hoz képest szépen összehozták, de amennyibe kerül, annyiért ez elég sovány. pedig nagy lelkesedéssel álltam neki az omnia lecserélésének.
-
orbano
félisten
ha a féltéglákra buksz, akkor valóban furcsa lehet, hogy egy telefonnak nagy méretű, nagy felbontású a kijelzője, ellenben a telefon sem nem nagy, sem nem nehéz. nem is értem miért nem ment jól a szekér a Nokiának
mondjuk ha optimus 7-et használtál, akkor nem lehetnek túl nagyon az igényeidén azért omnia 7-ről váltva magasra tettem a lécet (amit a 3 évvel fiatalabb 520 nem igazán ugrott meg)
-
orbano
félisten
én nem tudok róla. de a mostani lumia 520 és a céges 1 éves tarifahűség az, amennyi haladékot kapott a winphone. vagy összeszedik magukat ennyi idő alatt, vagy fájó szívvel is, de veszek egy galaxy s4/5-öt és megszokom, hogy nincsenek fain csempék, de _minden más_ tökéletesen működik.
-
orbano
félisten
ahogy azt sem, hogy kezeljék a több készülékes használatot. ha a desktopon / laptopon / irodában is meg a skype, vagy facebookozom, kiszámíthatatlan hogy egyébként mit kapok meg telóra és mit nem, mi lesz olvasatlan, stb.
az is zavaró, hogy ha be van álítva az üzenet értesítés, akkor kb. soronként kapom meg az új üzeneteket (mert mondjuk valakivel chatelek desktopon, és amíg elmegyek telóról skypeolni fél órára, addig 2 másodperceként kapom a pittyegést, mert a haver leírja a szíve fájdalmát soronként entert ütve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest