- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Nézhetjük úgy is a dolgokat, hogy a túl vékony keret sem biztos hogy jó, mert ha rálóg az ember keze akkor ugye nem érzékeli a tapintásokat... de ez már nagyon ízlés dolga... ha nem jön be ott a jó huawei és ZTE blade ebben az árkategóriában...
vagy egy használt iphone 3gs...
-
Vassili_Zait
senior tag
Az 520 nagyon messze áll minőségben a csúcskategóriás WP-ktől sajnos... melegszik, nem villámgyors és az anyaghasználata botrány, mondjuk egy 920-hoz vagy 925-höz viszonyítva, de ugye az ár ezt kompenzálja... Kijelző felbontást már az új modellek tudni fogják, a keret meg meg azért nagy, hogy ne essen ki a kezedből mikor nyomkodod, hogy a telefon súlypontja jó helyen legyen... ha túl le kell nyúlni akkor ekkora méretnél kibillenne... mint pl a HTC one x egy pompás példa erre... rengetegszer kifordult a kezemből... mikor nyúltam a home gombhoz... persze egy is igény kérdése, nekem kell a keret, persze csak alul... felül és oldalt minél kisebb annál jobb...
-
Vassili_Zait
senior tag
Pont a telenornál nincs olyan, hogy tarifahűség... Amúgy ne az előfizetéses árakból induljunk ki... Mert az attól függ mennyit fizetsz be mellé... A végén úgy is többet fizetsz be... Egy s5-öst nem fogsz 30-ezerért megkapni... Egy lumia 525 viszont függetlenül 35-40 ezer forint lesz.. Na nézzük milyen droidot találunk ennyiért? Inkább ne nézzük, mert rosszat fogunk álmodni... Űrtechnológia? Az űrben nem menőek a lefagyós cuccok... Nem hiszem, hogy bárki nyugodtan ülne be egy olyan űrhajóba, amin bármely berendezésen droid futna... Az hogy a szemeddel görgetsz, és suhintva lapozol... Fergeteges funkciók... Vagy mire gondolsz űrtechnológia alatt?
-
Gregorg
tag
Pontosan. Nem hatalmas dolgok ezek, de mindennaposak. Én konkrétan facebookon beszélek le mindent ismerősökkel, barátokkal nem használunk más messenger alkalmazást, ez eddig jó volt, de wp8-nál annyira meg tudja nehezíteni a dolgot, hogy bizony komolyan elgondolkodtam egy Nexus 4-en.
Másik hasonló, amit nem is értek, hogy olykor az emaileket egy csoportba rendezi, pedig teljesen más és más emberek leveleiről van szó. Így összejön 244 db levél egy kapcsolattartásban, ahol kb 12 másik emberre teljesen külön leveleztem. Ez sem eget rengető, de pont a mindennapos kapcsolattartást nehezíti meg és nem vágyom ilyen malőrökre.
WP 8.1 gyógyír lesz? ill Lumia 820-ra megjelenik, lehet már tudni?
(bónusz: ezek szerint akkor olyat nem is lehet csinálni, hogy míg skype-on, online vagy, facebookon nem? vagy épp fordítva? )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest