- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Az előző hozzászólásomban leírtam, de amúgy a tesztben róluk leírják, hogy az ssd gyorsítótár nem elég az ultrabook címhez, mert ahhoz rendes ssd kéne, amúgy nagyon jópofa teszt van róluk. Az egyik példám as asus g46 az távolról sem ultrabook, csak nem akartam túlmagyarázni. Azért hívtam őket egységesen ultrbooknak. Amúgy nálam ez a gamer ultrabook kategória a vékony gép, alacsony fogyasztású intel proci ás legalább nvidia 640 vagy 640 LE.
Sztem ami mindennek megfelel, kivéve a keyboard hiánya, az a razer gamer tabletje. Szóval ha nagyon szőrszálhasogató akarsz lenni, akkor gamer ultrabook nem létezik.99. hozászólás, amúgy egy kis szódával a lenovo y480 is belefér ebbe a kategóriába.
-
satz18
őstag
Teljesen igaza van, de a gamer laptopok sosem az olcsóságukról voltak híresek. Aki olcsó laptopot akar vegyen 130k ért pentium 980-al és nvidia 635m-el lenovo g580,at vagy valami hasonlót, ezzel is el lehet játszadozni. A hordozhatóságra és a játékra sajnos áldozni kell. A másik meg, hogy idén jöttek ki az első gamer ultrabookok, szóval az is csoda, hogy ennyi példa van.
-
satz18
őstag
Erre van egy nagyon jó példa Asus G46VW. Ez pont 14 colos, igaz nem 2 kiló hanem 2.5 viszont van benne 660m, ami lenovóéknál 2.8 kiló. Viszont létezik az Acer Aspire Timeline Ultra M3 ebbe 640 van ami sokkal jobb és csak 2.2 kg. Acer Aspire Timeline Ultra M5-581 Ezt meg te is tesztelted, szóval sztem annyi alternatíva van könnyű gamer laptopokra amennyit csak akar az ember.
Meg ott van az új razer tablet ami sztem nagyon nem éri meg az árát de példának jó. -
-
satz18
őstag
Az ssdvel kapcsolatban biztos teljesen igazatok van, nekem is van benne egy msata bővítőhely, csak a recovery miatt nem tom, hogy az ssdre való telepítéssel annak a kényelmét mennyire buknám el. De 35k ért kapnék már 128 gbosat. Majd még meglátom. Viszont az, hogy egyszerre lehet kitömöríteni a full hd filmet, és közbe nézni, vagy egyszerre tölteni 2 megával, tömöríteni, telepíteni és játszani egyben, az azért már nem mindegy. Én csináltam ilyet, igaz akkor pont csak wowoztam amihez nem kell sok vas, de csak a töltési idő nőtt, maga a játék tök jól ment. Szóval van értelme az erős cpunak is, máskülönben mi a fenéért árulnának olyanokat is, kell hogy legyen rájuk is kereslet.
-
satz18
őstag
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
Az i5-öt nem a gpu kihajtása miatt írtam, csak más életérzés ha a gép mindenre pillanatszerűen reagál. Az, hogy jön az új apu az tök jó meg minden, de az még fél év és ezek is fél éves technológiák. Szóval sztem félúton az ember nyer azzal, hogy olcsóbb, de bukik nagyot az avulással. Szóval pl én megvárnám a köv generációt, ha gépet akarnék venni, de akinek most kell, az nem sokat ér vele, hogy a köv amd apukban már gcn IGP lesz.
-
satz18
őstag
Mondjuk a 7770 már nem mindig elég a full hdra, ha az ember maxon akar játszani, de persze mindenkinek magának kell eldönteni, mennyit áldoz a vgara.
-
satz18
őstag
Én személy szerint úgy húznék határt, hogy irodai használatra i3 3225, belépőszintű játékra a10 5800k, és komoly játékra i3 3220 + amd 7770 kombó. Pár ezressel szarabbul jössz ki, de spórolsz az áramon és a hűtésen. Meg persze egy olyan alaplap, ami támogatja az usb 3.0-t. Több sztem nem kell, még ha egy 20-ast rádob az ember az i5-ösre, ott tart erőben, mint az én drága laptopom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest