- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Én nem látom ilyen fekete-fehéren a dolgot. Sokan úgy vannak vele, hogy elsősorban legyen az a notebook hordozható, tehát maxi 13,3-14 hüvelykes, és lehessen vele valamennyire játszani, de az 1366x768-as panel mellé nem kell nekik csúcskategóriás, drága VGA-a. Nekik sajnos be kell érniük GT 630M-mel, pedig nem lenne rossz 14-es gépnem GT 640M-et vagy HD 7730M-et látni. Azokkal be lehetne férni 200 000 forintba és lenne elég 3D-s tejlesítmény 1366x768 pixelen közepes beállításhoz még a komolyabb játékokban is.
-
lenox
veterán
Irodai hasznalatra intel oldalon se kell g530-nal tobb, az i3-3225 meg egy majdnem teljesen ertelmetlen proci. Egy dologra jo, ha hd 4000-et akarsz tesztelni (nekem is van egy ilyen egyebkent). Ha ugyanis ki akarnad hasznalni az igp teljesitmenyet, akkor amd-vel jobban jarsz, ha nem, akkor meg olcsobb egy hd 2500-as proci. Vga-val i3-at nem tudom mennyire erdemes venni, szerintem a pentium vonal sokkal jobban megeri, ha meg annal tobb kell akkor i5.
#75 7770 teljesitmenyet amd apuval az eleg nehez lesz, memory bandwidth egyelore meg fogja fogni meg sokaig.
-
ViZion
félisten
"Az i5-öt nem a gpu kihajtása miatt írtam, csak más életérzés ha a gép mindenre pillanatszerűen reagál. "
A mondat i5 -rész nélkül igaz. Bocs, de amúgy meg...
Otthon 960T+SSD, cégnél i5+SSD van... érzésre mindkettő gyors, pedig a proci nem egy kategória, sőt, céges SSD sokkal újabb, nagyobb, sata III, míg az otthoni egy régi Kingston. Elég nagy lenne a baj, ha proci erő kellene alap feladatokhoz ezeknél a sokmagosoknál is...
A gyors reagáláshoz SSD (bármilyen, mert nem fogod érezni, ha nem dolgozol rajta) és sok ram kell. Pl. 4 vs. 8 GB ram érezhető, de 16 GB is, viszont 16-ról 24 GB-re nincs változás, a programjaim sem használták ki, így "visszaléptem" 16 GB-re, SSD mellett ramdisk sem kell nálam.
Másrészt Intel lehet, h hamarosan egybe adja a deszkát a CPU-val, AMD-nél meg lehet variálni, így némileg csökkentve a költségeket. Persze van aki 2-3 évente komplett gépet cserél, én jobban szeretem évente frissíteni itt-ott, ahogy lehet. -
atti_2010
nagyúr
Egyrészt egy I3 -nál még mindig jobb egy X4 750K másrészt árammal sem jössz ki sokkal rosszabbul de ha úgy veszed hogy az X4 FM2 foglalat amibe jönnek még procik az 1155 foglalathoz már nem akkor az X4 -el anyagilag sokkal jobban jársz mivel nem kell új alaplap, de az is megtörténhet hogy a Kaveri tudni fogja egy HD-7770 teljesítményét és akkor már egészen más a gyerek fekvése akár a villanyszámlával is, egyelőre az I5 csak erős gépeknél alternatíva és nem hiába volt a cikkben szereplő konfiguráció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest