- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjFlanker
aktív tag
válasz
Termigáßor #46 üzenetére
Szerencsére 1 hét múlva megjavult. Maradok mert minden tökéletesen működik
-
DjFlanker
aktív tag
Én 15 és fél éve használom a Firefoxot, eddig erősen elégedett voltam vele. Decemberben megszopatott az élő könyvjelző támogatásának megszüntetése (ami céges gépemen a mai napig) de azt kis macerával megoldottam.. Viszont a hét elején, még a 64-s verziónál az történt hogy Facebookon csak egy csoport oldalán tudok hozzászólni. Ha a saját oldalamon, hírfolyamból próbálok hozzászólni bárhová, nem tudok.. Elkezdi beírni, majd Enter-re/küldésre kattintva beszürkül és már visszatörölni se lehet. A céges gépen, vagy ugyanezen a gépen IE alól tökéletes működik a hozzászólás. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest