- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
coccolino #58 üzenetére
Az ügyfélszolgálatot ne kavard be ebbe. Én is beszélek a T-s ügyfélszolgálattal, azért mert fizetek havi előfizetési díjat és ez abban benne van. Ha olyan életszínvonal lenne mint nyugaton, vagy olyan fo
Az említett cég már nem kis szereplő és a növekedés dinamikája is döbbenetes, keress beszámolót... az idei gondolom még nincs benn.
e-beszamolo.irm.huNagyon jó dolgot boncolgatsz, a szolgáltató valóban egy szolgáltatást értékesít és el kell döntenie, hogy a készülék árában, részletfizetésben, a tarifacsomagokban ezt hogyan árazza ezt be. Nálam kénytelen csak a tarifacsomagban árazni.
A világ boldogabbik felén ez a mérlegelés olcsóbb készülékeket jelent a szolgáltatóknál.... és érdekes módon talán olcsóbb tarifacsomagot is?
Az 1 éven belül részlet pedig durva drága dolog! Azt ne írd le ilyen lazán. Durva kölcsön és most ne csak a fogyasztási hitelek kamataira gondolj! Szerintem ez Te is tudod. Gondolom az autószerelőd is más árat mondana Neked, ha 1 éven át adnád neki a szerviz árát. A kamatmentes részlet pedig mindig sok-sok kamatot takar, ez már századforduló utáni amerikai áruházakból ismert. Ott alkalmazták először pl. a "részletre olcsóbb" szlogent. Ez pl. a másik véglet.
Valós ár: 100 (ez nem nyilvános)
Egyszerre fizetve: 130
Részletre: 12x10...
szerinted melyiket válasszák a vásárlók?Szerintem egyikünk sem tudja megmondani, hogy a szolgáltatói telefonok azért drágábbak, mint nyugaton . és egyre többször, mint a helyi függetlenek, mert a részletfizetés drágítja meg, vagy azért mert így kalkulálják ki a szolgáltatás árát. Ezt én sem tudom. Hiszen a telefont és hozzá kapcsolt szolgáltatást egy az egyben nézi a szolgáltató. Ebben egyetértek.
Összefoglalva, ha az emberek nem lennének rászorulva, hogy részletre vásároljanak, akkor az egyre többször olcsóbb független készülékkel jobban járnának. Ahhoz még mindig vehetnek olyan tarifát amilyet akarnak. A hűséget pedig addig nem szükséges a szolgáltatóknak pozitív irányba beárazni, amíg a részlet és/vagy tájékozatlanság miatt úgyis náluk veszik a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged