Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rankesz

veterán

válasz coccolino #67 üzenetére

Nem csak. Igazából egy bizonyos árkategória felett lehet 2 éves részletre is venni

Azt hiszem még az s3 mini-nél is láttam 2 évet.

• rankesz

veterán

válasz coccolino #58 üzenetére

A részletfizetési teóriáddal véleményem szerint annyi a probléma, hogy egyik szolgáltató sem kínál éven túli lejáratú kölcsönt, így ezek költségei nem indokolnak ilyen mértékű többlet felárat

24 havi részlet is van a T-nél

• bluemirage

őstag

válasz coccolino #58 üzenetére

Az ügyfélszolgálatot ne kavard be ebbe. Én is beszélek a T-s ügyfélszolgálattal, azért mert fizetek havi előfizetési díjat és ez abban benne van. Ha olyan életszínvonal lenne mint nyugaton, vagy olyan fo

Az említett cég már nem kis szereplő és a növekedés dinamikája is döbbenetes, keress beszámolót... az idei gondolom még nincs benn.
    e-beszamolo.irm.hu

Nagyon jó dolgot boncolgatsz, a szolgáltató valóban egy szolgáltatást értékesít és el kell döntenie, hogy a készülék árában, részletfizetésben, a tarifacsomagokban ezt hogyan árazza ezt be. Nálam kénytelen csak a tarifacsomagban árazni. :D
    A világ boldogabbik felén ez a mérlegelés olcsóbb készülékeket jelent a szolgáltatóknál.... és érdekes módon talán olcsóbb tarifacsomagot is?
    Az 1 éven belül részlet pedig durva drága dolog! Azt ne írd le ilyen lazán. Durva kölcsön és most ne csak a fogyasztási hitelek kamataira gondolj! Szerintem ez Te is tudod. Gondolom az autószerelőd is más árat mondana Neked, ha 1 éven át adnád neki a szerviz árát. A kamatmentes részlet pedig mindig sok-sok kamatot takar ;) , ez már századforduló utáni amerikai áruházakból ismert. Ott alkalmazták először pl. a "részletre olcsóbb" szlogent. Ez pl. a másik véglet.
    Valós ár: 100 (ez nem nyilvános)
    Egyszerre fizetve: 130
    Részletre: 12x10...
    szerinted melyiket válasszák a vásárlók? ;)

Szerintem egyikünk sem tudja megmondani, hogy a szolgáltatói telefonok azért drágábbak, mint nyugaton . és egyre többször, mint a helyi függetlenek, mert a részletfizetés drágítja meg, vagy azért mert így kalkulálják ki a szolgáltatás árát. Ezt én sem tudom. Hiszen a telefont és hozzá kapcsolt szolgáltatást egy az egyben nézi a szolgáltató. Ebben egyetértek.

Összefoglalva, ha az emberek nem lennének rászorulva, hogy részletre vásároljanak, akkor az egyre többször olcsóbb független készülékkel jobban járnának. Ahhoz még mindig vehetnek olyan tarifát amilyet akarnak. A hűséget pedig addig nem szükséges a szolgáltatóknak pozitív irányba beárazni, amíg a részlet és/vagy tájékozatlanság miatt úgyis náluk veszik a telefont.

Új hozzászólás Aktív témák