- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Na, akkor majd én (megint)...
Jól látom, hogy a smiley-k ("arcocskák"
) kódjai is megváltoztak (előnyükre)?
Előbb is mondhattam volna, de egy formázási lehetőséget hiányolok: az idézetet. OK, hogy ott a "válasz" gomb, de azon belül is több mondatra, bekezdésre akarnék időnként reagálni, szóval jobb külön-külön.
Nem kellene feltétlenül egyedi megjelenés, esetleg lehetne összefűzve is az eddigiekből. Például én az idézett szövegeket idézőjelbe teszem, mindezt dőlt és OFF stílussal, így:
"Na, azt hiszem ennél az orbitális nyugalomnál, ami itt van, más nem is bizonyíthatja jobban hogy ismét tökéletes munkát végeztem"
Jó lenne, ha nem kellene ennyit kattintgatni, csak egyet...
-
DraXoN
addikt
Most már jónak tűnik
Bár nem teljesen ehhez tartozik (bár új hozzászólás részen van, de a képbeküldésnél), de ha nem gond akkor küldenék még 1 képet:
Ezen a képen csak annyi a lényeg (azon kívül, hogy a korábbi rész már jó), hogy a tallózás gomb egy része a képfeltöltésnél kilóg (be is kereteztem), de ez már régóta ilyen.na ez érdekes most nem tudok képet a képfeltöltőn keresztül berakni .. rossz a link (manuálisan átírtam)
-
Egy ph bug (?) kérdés:
Nem tudom hol kellene kérdeznem, vagy szólnom róla, de az email-es értesítőim nem működnek a ph-n. Sem az, hogy hozzászóltak egy témához/hirdetéshez, sem az, hogy privát üzenetem jött. Egyáltalán semmilyen értesítőt nem kapok, hiába van beállítva és kipipálva az értesítés kérése. (Levélszemetek között sincs az értesítő email...)
Ez azért kellemetlen, mert nem veszem észre idejében a hozzászólásokat, privátokat és így nem is tudok rájuk válaszolni, ami miatt engem néznek komolytalannak. Tudsz rá esetleg megoldást? Vagy mit tegyek, változtassak hogy működjön?
Ha esetleg már máshol ki lett tárgyalva a kérdés és elkerülte a figyelmemet, akkor elnézést kérek, de nem találtam meg a választ a keresővel.
szerk: Hogy témába vágó is legyek, nekem tetszenek az új módosítások. Főleg a több bekezdést módosító frissítések.
-
A bekezdés arra jó, hogy új bekezdést nyiss, ami default igazítást kap (ez a fórumban a sorkizárt, de máshol akár más is lehet)
tehát akkor az normális, hogy bekezdésen belül nem lehet pl jobbra igazítani? (sőt a [P
]-t le is konvertálja smileynak)
na hogy a szerkesztésemet miért postolta el újnak, arra azért kíváncsi lennék
-
-
userChrome.css-ben van ez:
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
.tabs-newtab-button {display: none}
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
@-moz-document domain("prohardver.hu") {
#page { background-color:#F2F1E7 !important; margin:0 auto !important; position:relative !important; text-align:left !important; width:984px !important; }
}meg ne kérdezd mit csinál, lövésem nincs már
meg a Greasemonkey-ban van 1280px-re széthúzó script, de a scrollbar annak letiltása után sem jön elő
-
Firefox 3.5.5
a régi értelmező által formázott szövegekben ott is van a scrollbar (pl tlac #33-as hsz-e ebben a topikban, ott is látom)
de az újjal nincs talán ezért is hittem bugnaktesztelgettem: (továbbra is Lorem Ipsum)
monospace formázás - nincs scrollbar
monospace formázás, plusz a szövegbe beszúrtam egy-t - lett scrollbar
programkód - se smileyval, se anélkül nincs scrollbaregyébként ha jól értem:
monospace - nem állítja át a formázást, monospace betűk, vannak smileyk
programkód - nem állítja át a formázást, monospace betűk, nincsenek smileyk
konvertálatlan - autoformat, proporcionális betűk, nincsenek smileyk -
cousin333
addikt
Például könnyen lehetne beállításokra mutató közvetlen címeket linkelni, vagy akár hozzáadható gombokat is. Csak egy kattintás, és ott van az eszköztáradon. Nem élet-halál kérdése, de egy hasznos kényelmi eszköz, ami - ismétlem - korábban elérhető volt, a fejlesztések után pedig nem...
-
-
Peter Kiss
őstag
Valóban az egyszerűség (szabványosság?) miatt lenne klassz. Emellett van pl. BBCode kiegészítő a Firefox-hoz, amellyel még egyszerűbb az ember dolga.
Világos, hogy a RIOS saját fejlesztés, így nyilván saját eszközök kerülnek bele, ami nem baj, csak sok kötözködő jár erre (élükön velem).
Egyébként a képaláírásos rész tetszik. -
nyunyu
félisten
[img]kep linkje[/img] (NEM pedig [img:link ][ /img]
[code]courier szoveg mindenfele formazas, tordeles nelkul, as is[/code]
[quote=ki irta@mikor]idezet[/quote]
stb...
Egyebkent kattinthato kepet+feliratot, ha jol emlekszem, akkor igy lehetett egymasba agyazni:
[url=nagy kep link][img]thumbnail link[/img]felirat[/url]
Jut eszembe, mennyit szorakoztam azzal, hogy ha trivialis volt a valasz, de nem akartam kapasbol linket adni, akkor a szoveg koze rejtettem a linket, fekete szinnel szedve
Tessek [url=www.google.hu][color=black]keresni![/color][/url]
Ilyenkor csak akkor szurta ki a szemedet a link, ha veletlenul rahuztad az egeretSzerintem azert kertek a BBCode-ot, mivel a forummotorok tobbsege ezt hasznalja, igy ha valaki sok helyen forumozik, akkor nem kell az eltero szintaxis miatt szopnia.
(Mint nekem az elso idokben, honapokig bajlodtam az itteni l: meg img taggel. Meg most is felrecsuszik neha a kezem a szmajlikkal, illetve keveslem az itteni kinalatot)
De mivel itt is vannak hagyomanyok, aztan a sok PH fuggo keze mar nagyon raallt az itteni furcsa szintaxisra, meg nyilvan fenn kell tartani a mar meglevo hozzaszolasok megjelenithetoseget, a parancsertelmezobe nem a mostaniak helyett, hanem MELLE kene rakni a BBCode szabalyait is, hogy mindenkinek jo legyen.
Nyilvan mivel a [C ] meg a [code] ugyanazt csinalja, ezek egymas szinonimai, az lenne az igazi, ha barmelyiket le lehetne zarni [ /C]-vel vagy [/code]-dal is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged