- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Lehet kerni olyan opciot, hogy az automatikus tageliras javitast juzer szinten ki lehessen kapcsolni?
Szokas szerint /i-vel zartam le egy kepet, erre a hozzaszolas levegere rakta ki a hianyzo /img-et, igy eleg erdekesen nezett ki a vegeredmeny
Masik: preview nem lesz?
Akkor legalabb a hozzaszolas elkuldese elott atnezhetnem, hogy elirtam-e valamelyik taget/szmajlit, 5 perces szerkesztesi limit nem mindig eleg a hosszu szosszeneteim ellenorzesere+kijavitasara, plane, ha tobb eliras is van. -
nyunyu
félisten
Felkover meg Dolt gombot nem lehetne az eredeti sorrendre visszacserelni?
(ha mar az osszes szovegszerkesztoben Bold, Italic, Underlined a sorrend)Engem ugyan nem erint, mivel kezzel irom a kodokat, de a szememet zavarja.
-
nyunyu
félisten
[img]kep linkje[/img] (NEM pedig [img:link ][ /img]
[code]courier szoveg mindenfele formazas, tordeles nelkul, as is[/code]
[quote=ki irta@mikor]idezet[/quote]
stb...
Egyebkent kattinthato kepet+feliratot, ha jol emlekszem, akkor igy lehetett egymasba agyazni:
[url=nagy kep link][img]thumbnail link[/img]felirat[/url]
Jut eszembe, mennyit szorakoztam azzal, hogy ha trivialis volt a valasz, de nem akartam kapasbol linket adni, akkor a szoveg koze rejtettem a linket, fekete szinnel szedve
Tessek [url=www.google.hu][color=black]keresni![/color][/url]
Ilyenkor csak akkor szurta ki a szemedet a link, ha veletlenul rahuztad az egeretSzerintem azert kertek a BBCode-ot, mivel a forummotorok tobbsege ezt hasznalja, igy ha valaki sok helyen forumozik, akkor nem kell az eltero szintaxis miatt szopnia.
(Mint nekem az elso idokben, honapokig bajlodtam az itteni l: meg img taggel. Meg most is felrecsuszik neha a kezem a szmajlikkal, illetve keveslem az itteni kinalatot)
De mivel itt is vannak hagyomanyok, aztan a sok PH fuggo keze mar nagyon raallt az itteni furcsa szintaxisra, meg nyilvan fenn kell tartani a mar meglevo hozzaszolasok megjelenithetoseget, a parancsertelmezobe nem a mostaniak helyett, hanem MELLE kene rakni a BBCode szabalyait is, hogy mindenkinek jo legyen.
Nyilvan mivel a [C ] meg a [code] ugyanazt csinalja, ezek egymas szinonimai, az lenne az igazi, ha barmelyiket le lehetne zarni [ /C]-vel vagy [/code]-dal is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest