- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy ph bug (?) kérdés:
Nem tudom hol kellene kérdeznem, vagy szólnom róla, de az email-es értesítőim nem működnek a ph-n. Sem az, hogy hozzászóltak egy témához/hirdetéshez, sem az, hogy privát üzenetem jött. Egyáltalán semmilyen értesítőt nem kapok, hiába van beállítva és kipipálva az értesítés kérése. (Levélszemetek között sincs az értesítő email...)
Ez azért kellemetlen, mert nem veszem észre idejében a hozzászólásokat, privátokat és így nem is tudok rájuk válaszolni, ami miatt engem néznek komolytalannak. Tudsz rá esetleg megoldást? Vagy mit tegyek, változtassak hogy működjön?
Ha esetleg már máshol ki lett tárgyalva a kérdés és elkerülte a figyelmemet, akkor elnézést kérek, de nem találtam meg a választ a keresővel.
szerk: Hogy témába vágó is legyek, nekem tetszenek az új módosítások. Főleg a több bekezdést módosító frissítések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest