- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nekem nem volt gond a telemax-al.
És mellesleg akkor milyen telot veszel? Mert ugye a telemax nem csak a Huaweiel foglalkozik, hanem a Samsung, az LG, HTC, Lenovo-val is. És ha nem Bp-i vagy és postázol nekik jó eséllyel ők javítják.
Egy pici problémám nekem is volt azért, de én miután jeleztem nekik és nem foglalkoztak velem. Rájuk is hagytam, helyette a supporttal beszéltem. Na ők hivatalból el is intézték az ügyet velük, és az lett amit én mondtam.
Viszont a telo szépen meglett csinálva és azóta sincs vele gond. -
fogtunder
nagyúr
az Apple itthon nem szervizel hivatalosan, ahogy mondod is, refurb swapolást csinálnak, a hibás készülékek mennek külföldre és hoznak helyettük felújítottat. már amikor nincs hiány, merthogy ezekből is szokott lenni, és nem az új termékeknél, hanem simán a 7-ből is akár. nem garanciális szervizelést bárki csinálhat természetesen.
a Telemaxot itt a fórumon szokás valami óriási mumusnak tekinteni, ők se csak szart és szarul csinálnak, ha annyira katasztrófa lenne, a gyártók már rég kerestek volna másik partnert. nem akarom őket védeni, mert nem célom és elhiszem, hogy van elég sok olyan eset, amikor hanyagul járnak el, de hetente nézek szervizzel kapcsoalatos ügyfélelégedettségi számokat, azért nem katasztrófa. és ők is a gyártók által lfeketett irányelvek alapján dolgoznak a legtöbb esetben, szóval nem ennyire fekete-fehér ez a sztori.
(#973) Mike81: akkor bocs, ez változott, mióta eljöttem onnan.
-
fogtunder
nagyúr
nem a gyári szervíz küldi a Telemaxnak, a gyári szervíz maga a Telemax. a gyártók legtöbbször nem létesítenek saját szervízt (én itthon egyről sem tudok), hanem szerződnek alvállalkozókkal, lásd Telemax, akik egyébként nagyon sok mindent javítanak itthon. droidos vonalon az A brandek közül csak a HTC és a Sony jut eszembe hirtelen, akiknek nem ők csinálják.
-
MK VII
veterán
Az a helyzet, hogy kikerülni nem lehet őket... Bármilyen telefont veszel, mindegyiknek a szervizével vannak gondok. Egytől egyig az összessel.
Garanciális időn belül meg nem kell foglalkozni velük... Kötelesek hibátlanra javítani a telefont, ha nem siekrül nekik akkor meg reklamálni kell és visszaküldeni a telefon...
Én az egyik P9-cem 3x dobtam nekik vissza mire harmadszorra inkább adtak egy új készüléket... Egyszerűen csak nem szabad hagyni, hogy hülyének nézzenek és akkor nincs semmi gond. -
MK VII
veterán
Nem jól tudod sajnos..
A József körúti ügyfél szolgálaton is a telemax szervizesei javítanak. Sőt, ha postán küldöd javításra a készüléket akkor a Telemax budaörsi központjába érkezik és ott javítják..
Egyáltalán nem változott semmi csak lett egy kiállítóterem és ügyfél szolgálat.
Máskülönben mint írtam nekem vannak negatív és pozitív tapasztalataim is velük kapcsolatban.. Szóval általánosan nem lehet rájuk mondani, hogy minden javításuk szar vagy minden ügyben nem jól kezelnék az ügyfelet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest