- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Annak idején mikor kollégista voltam, a koleszban nem lehetett a földön tárolni a gépet, mert a takarítónők nemes egyszerűséggel körbemosták a felmosóval, tehát az asztal tetején kellett, vagyis alsó i/o panel volt az ideális, ezért is vettem olyan házat. Otthon kicsi íróasztalom volt, földre került a gép, oda már felső panel lett volna jó. A legutóbbi költözés után megint földön volt, illetve egy 10 centis lapos doboz tetején, felső panel kellett volna, aztán megint asztal tetejére költözött, alsó panel volt kényelmes. Később vettem egy nagyobb íróasztalt, az oldalsó rekeszébe került a gép, most megint a felső panel lenne jó.
Szóval aki sokat pakol, rendezkedik, nem fix helyen tartja a gépet, annak ez nagy pozitívum. Feltéve ha nem akar évente gépházat cserélni, akkor úgyis mindegy. -
DeltaPower
addikt
Végre valakinek eszébe jutott az áthelyezhető i/o panel, ha az általános minőség is megfelelő, akkor ez lesz a következő házam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest