- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Annak idején mikor kollégista voltam, a koleszban nem lehetett a földön tárolni a gépet, mert a takarítónők nemes egyszerűséggel körbemosták a felmosóval, tehát az asztal tetején kellett, vagyis alsó i/o panel volt az ideális, ezért is vettem olyan házat. Otthon kicsi íróasztalom volt, földre került a gép, oda már felső panel lett volna jó. A legutóbbi költözés után megint földön volt, illetve egy 10 centis lapos doboz tetején, felső panel kellett volna, aztán megint asztal tetejére költözött, alsó panel volt kényelmes. Később vettem egy nagyobb íróasztalt, az oldalsó rekeszébe került a gép, most megint a felső panel lenne jó.
Szóval aki sokat pakol, rendezkedik, nem fix helyen tartja a gépet, annak ez nagy pozitívum. Feltéve ha nem akar évente gépházat cserélni, akkor úgyis mindegy. -
SunMount3r
nagyúr
Az alapmodell ára még kb. rendben is van, jól is néz ki. A Házas Topic-ikban viszont nincsenek az ajánlottak listáján a gyártó házai. A kérdés az, hogy mennyire jó szellőzés és mennyire szigetel (hangot, ha már Sinentium), csak úgy ránézésre tuti nem vennék házat.
-
borg25
senior tag
Nekem egy régebbi típusuk van meg. Jó kis ház. Anyagvastagsággal még nem volt gond, igaz nem is nagyon mozgatom, de olyan nem volt, hogy az alaplap sérült volna. Viszont ami nagy előnye volt kb 4 éve, hogy fent van sata dokkolója, ami 16eért nem is volt rossz vétel
-
-
Cifu
félisten
válasz
DeltaPower #7 üzenetére
Végre valakinek eszébe jutott az áthelyezhető i/o panel
Lehet én vagyok maradi, de valakinek már előfordult, hogy egy meglévő házánál problémát okozott, hogy eredetileg fent voltak a csatik, majd lekerültek, illetve fordítva?
Nekem a világ életben a földön voltak a házaim, és az egy szem (mai napig szolgáló) öreg Chieftec házamból okulva direkt olyat vettem később, aminek fent vannak a csatlakozói.
Szóval szigorúan szvsz ez is olyan "feature", ami egy nem létező problémára jelent megoldást. Ha fenti kell, fenti csatisat veszel, ha lenti kell, akkor olyat veszel.
-
DeltaPower
addikt
Végre valakinek eszébe jutott az áthelyezhető i/o panel, ha az általános minőség is megfelelő, akkor ez lesz a következő házam.
-
XuChi
addikt
Újabb papirházak
Hurrá.
-
Cifu
félisten
válasz
johnywalker #3 üzenetére
Hát ez az, márpedig a sima változat sincs 5kg...
-
johnywalker
őstag
A súlyuk/tömegük sokat elárul!Bár ez csak egy jó fogódzkodó.
-
Redneck
nagyúr
Valóban nem tűnik rossznak, de kíváncsi lennék mennyi anyagot tettek bele.
-
törölt tag
Ennyiért nem rossz. Előtte azért megrugdosnám, hogy nem esik-e szét
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest