- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Vartanus #147 üzenetére
Ja, és ha úgy szeptember vége fele kiderül hogy mégis lesz GDDR5 Kaveri akkor lehet venni másik lapot, már ha érdekel ez a változat, én csak a Kaverivel együtt veszem meg mikor már minden 100%, mit veszíthetek legfeljebb már olcsóbb lesz az FM2+ alaplap és teljes lesz a választék.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #103 üzenetére
Igen de azt is megmondta hogy FM2 tutti a Kaverihez és most még sem igaz, innentől kezdve már a GDDR5 infó sem sokat ér.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #51 üzenetére
A casual player meg játszani ül le, nem megdögleni zsinórban 6-szor, mert a szél elfújta a kilőtt golyót...
Vagy fejbe csapja egy lepattanó tégladarab.
-
atti_2010
nagyúr
Értem mire gondolsz de ez ha hardveresen meg is valósítható szoftveresen még nagyon távol állunk tőle, ehez szoftveresen egy olyan forradalomra lenne szükség mint amit most az AMD kezd elindítani a játékok terén hogy egybegyúrja a konzolt és a PC -t, jelenleg szerintem szoftveresen nagyon el van maradva a számítástechnika ami egyrészt köszönhető az Intel egyeduralomnak és a görcsös ragaszkodásának a CPU onli irányhoz.
TESCO-Zsömle Persze de ehhez szoftver is kell.
-
atti_2010
nagyúr
de amíg egy Llano alapú A8 15ezer forint körül lőhető, szerintem ez még drága. és nem csak a Richlandre gondolok, hanem a Trinityre is
Azért az AMD sem egy szeretetszolgálat és a $-Ft árfolyamról vagy az Áfa% sem tehet, ha te 25K akarod megvenni a legújabb fejlesztésüket akkor az $ nekik már baromira veszteség lenne.
-
atti_2010
nagyúr
addig a CPU-DVGA kombó nyerni fog. Konzolok ide vagy oda.
Csak addig fog nyerni ameddig elkezdik az új konzolokra írni a játékokat, onnantól az APU+dVGA jókora előnyben lesz.
vinibali Azért arákat előre ne jósoljunk és nem az 1 éve megjelent Trinityhez kellene venni a 2 napos Richland árakat.
-
atti_2010
nagyúr
Amúgy itt mindenki úgy beszél az Intelről, mintha ők nem csinálnának semmit, és az AMD kenterbe veri őket minden téren. Ez nekem kicsit furcsa..
Talán azért mert az Intel magasról tesz a játékosokra az AMD meg észrevehetően elkezdett törődni ezzel a nem kis létszámú közösség magasabb szintű kiszolgálásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- E-book olvasók
- Bundle topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest