- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Amugy en most elvagyok a CPU+DVGA kombommal AMD alapon is...
Viszont kozep tavon (gondolok itt 3-4 evre) ugy erzem akar milyen bika CPU es bika DVGA-m lesz, egyszeruen kevesebbet fogok vele erni, mint egy erosebb APUval. Mivel a jatekok nagy resze ugyis konzolport lesz, es mivel ugyis ugy irjak meg, hogy kihasznalja az APU kepessegeit (kisebb ero egyenkent, de sokkal gyorsabb kommunikacio), valoszinuleg a hajamra kenhetem majd a 300 wattos DVGA-t is...#8: tobb az mint 2/3, a nintendoban is AMD GPU dolgozik.
-
atti_2010
nagyúr
addig a CPU-DVGA kombó nyerni fog. Konzolok ide vagy oda.
Csak addig fog nyerni ameddig elkezdik az új konzolokra írni a játékokat, onnantól az APU+dVGA jókora előnyben lesz.
vinibali Azért arákat előre ne jósoljunk és nem az 1 éve megjelent Trinityhez kellene venni a 2 napos Richland árakat.
-
TESCO-Zsömle
titán
Tudod ez azért van, mert a vásárlóknak csak kis százalékát alkotják tudatos, gondolkodó emberek. Az Intel meg hozzávetőlegesen 10* nagyobb az AMD-nél, szóval van miből elnyomni a másikat.
Te magad mondtad. Az AMD minden évben gigászi újdonságokat tol a piacra, a számok mégsem változnak. Neked ez kicsit sem gyanús?
Az Intel mindent megtesz a felzárkózáshoz, de pl a támogatás egy olyan dolog, amit az utóbbi években eléggé hanyagolnak. Lám, mégis nekik áll a zászló... Miért? Miért van az ,hogy ár/érték arányban keresztbe-hosszába kikap az APUk-tól, mégis a laptopok Intel cuccokkal vannak tele...
Gondolkozz.
-
Geffry
aktív tag
Pontosan azt írtam hogy arra nem kell számítani hogy az intelt elássa, soha nem fog megtörténni. De félnivalója nem lesz a jövőben mert biztos és folyamatos anyagi hátteret szerezhet magának ha ez tényleg bejön. Lehet hogy kicsit homályosan fogalmaztam, de ezt akartam írni.
Amúgy ez pedig hosszútávon nekünk is kedvez hiszen erősödik a piaci verseny ami legtöbbször nyomott árakban mutatkozik meg.Az meg hogy miért ekkora hype egy AMD hír? Szerintem ez ilyen underdog effect, nagyobb hírérték az ha a "kisebbik" előhúz valamit a tarsolyából, mint az hogy "eddig is utolérhetetlenül erős volt, az új pedig még annál is jobb"
-
atti_2010
nagyúr
Amúgy itt mindenki úgy beszél az Intelről, mintha ők nem csinálnának semmit, és az AMD kenterbe veri őket minden téren. Ez nekem kicsit furcsa..
Talán azért mert az Intel magasról tesz a játékosokra az AMD meg észrevehetően elkezdett törődni ezzel a nem kis létszámú közösség magasabb szintű kiszolgálásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest