- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
"De legalább a Trinity/Richland belemegy FM2+-ba is." - Tehát van visszafele kompatibilitás... Nem köteleznek teljes cserére, amennyiben mindenáron a legújabb kell, elég az egyik fő komponenst váltani. Ugyanígy, ahogy feljebb írtam, ha megvárja az istenadta hogy megjelenjenek az FM2+ lapok, de nem akar év végéig várni a Kaverire, ami lehet hogy amúgyis drága lesz, akkor ott a Richland amivel kihúz egy évet az árak stabilizálódásáig. Nemde?
Idővel majd összejön ez nekik. A Socket A után mi volt? S754; S939 majd végül az AM2 amivel eltalálták az irányt.
-
Geffry
aktív tag
Fenntartom a tévedés jogát de szerintem az AMD nem szórakozásból csinálja, inkább szükséges rossznak tekintem. Elvégre még mindig kísérletezésnek lehet nevezni ezt az APU témát ha azt vesszük mióta léteznek. Azt meg nem várhatjuk el hogy a csúcs Kaveri sokkal magasabb teljesítményt nyújtson míg beéri ugyanazzal mint a Brazos.
Nem azért gondolom így mert foggal körömmel az AMD-t akarom védeni, csak így tűnik logikusnak. Amint révbe érnek szerintem igyekeznek majd ugyanazt meghonosítani mint az AM-X vonalon. Elvégre a jobb kompatibilitás több felhasználót eredményez.Amúgy a hír alapján, aki most akarja lecserélni a régi CPU+dVGA kombóját pl Richlandre az már a nyáron hozzájuthat olyan deszkához amibe majd vehet Kaverit, tehát valamilyen szintű kompatibilitás már most van/lesz.
-
Geffry
aktív tag
Pontosan azt írtam hogy arra nem kell számítani hogy az intelt elássa, soha nem fog megtörténni. De félnivalója nem lesz a jövőben mert biztos és folyamatos anyagi hátteret szerezhet magának ha ez tényleg bejön. Lehet hogy kicsit homályosan fogalmaztam, de ezt akartam írni.
Amúgy ez pedig hosszútávon nekünk is kedvez hiszen erősödik a piaci verseny ami legtöbbször nyomott árakban mutatkozik meg.Az meg hogy miért ekkora hype egy AMD hír? Szerintem ez ilyen underdog effect, nagyobb hírérték az ha a "kisebbik" előhúz valamit a tarsolyából, mint az hogy "eddig is utolérhetetlenül erős volt, az új pedig még annál is jobb"
-
Geffry
aktív tag
Az xbox bejelentése után kvázi megduplázódtak az AMD részvények értékei, elvégre 2/3-a a konzolpiacnak így az övé. Ebből meg már teljesen logikus volt azt spekulálni hogy a jövőbeli APU-k kedvezőbbek lesznek a fejlesztőknek.
Idő kérdése csupán és ha nem is dönti meg, legalábbis masszívan bebetonozza magát az intelel szemben ezzel a politikával. Elvégre rengeteg ember van akinek kell PC és még mondjuk játszana is rajta, csak nem ért hozzá vagy nem akar sokat rákölteni vagy a kettő együtt és ez a réteg sokkal vaskosabb mint az akiknek kór í27 kell...
Aztán vannak akik beérik egy tablettel a PC helyett, mert nem használnák ki, játékra meg vesznek egy konzolt. Ők többnyire nem tudják, de megintcsak az AMD zsebébe adják a pénzt.Tudom hogy ezt már több fórumon kibeszélték, magam sem most jöttem rá csak ki kellett írjam. Ez a húzás hogy nem egy felesleges presztizs után nyomulnak hogy "de a mienk a legerősebb" hanem "nekem mindegy honnan jön a pénz" nagyon kifizetődő lesz nekik, és engem leginkább a Legacy of Cain-re emlékeztet
Így visszavezetve, szinte olyan mintha az ATI felvásárlásakor már ez lett volna a tervük, csak idő kellett hogy kibontakozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest