- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Nekem pl egy ilyenem van és nagyon elégedett vagyok vele. Inteles HTPC lap csak nv-vel.
[link]remekül tunningolható és quad-ig hiteles, a hdmi 1080p-s nem, mint a a tiéd amit belinkeltél.
Vista felrekással voltak gondjaim, de az előre aktivált változat ezt is megoldotta.
Emellett van még egy 690g-s AM2-m is és azzal is elégedett vagyok, 1.0V-ra levettem a a CPU feszt és alig melegszik.
Akinek meg egy ilyen kis lapnál a sebesség fontos azzal közölném, hogy a FullHD-s MKV-k X2 3800+ - ól lazán futnak. Azaz teljesen mindegy melyiket vesszük. MAX ár és melegedés lehet a szempont.
Normális esetben, pedig a handkártya se mérvadó, hiszen digitális kábelen megy az AV erősítőbe, ami filmek alatt pass through módban van. Azaz semmi nem történik vele csak keresztülmegy. Talán szerencsésebb az optikai kimenet, mivel egyben le is választja a pc-től az erősítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged