- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Szerintem is és még a tunningot is szereti. Alulfeszelni nem tud sajna. br. 17k volt.
3D teljesítmény szerintem nem fontos, úgyse arra van. Itt pedig legtöbben ez alapján mondják egy lapra, hogy jó. Amit én tudok betonstabil tunningal is. (2140@2.66 alapfesz)Aki pedig az AMD mellett voksol azt is megértem, bár nekem a 690-esem tűzforró és a driverekkel se vagyok kibékülve. Láttam már USB hibát túlmelegedésből.
-
hétalvó
addikt
Nekem pl egy ilyenem van és nagyon elégedett vagyok vele. Inteles HTPC lap csak nv-vel.
[link]remekül tunningolható és quad-ig hiteles, a hdmi 1080p-s nem, mint a a tiéd amit belinkeltél.
Vista felrekással voltak gondjaim, de az előre aktivált változat ezt is megoldotta.
Emellett van még egy 690g-s AM2-m is és azzal is elégedett vagyok, 1.0V-ra levettem a a CPU feszt és alig melegszik.
Akinek meg egy ilyen kis lapnál a sebesség fontos azzal közölném, hogy a FullHD-s MKV-k X2 3800+ - ól lazán futnak. Azaz teljesen mindegy melyiket vesszük. MAX ár és melegedés lehet a szempont.
Normális esetben, pedig a handkártya se mérvadó, hiszen digitális kábelen megy az AV erősítőbe, ami filmek alatt pass through módban van. Azaz semmi nem történik vele csak keresztülmegy. Talán szerencsésebb az optikai kimenet, mivel egyben le is választja a pc-től az erősítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged