- Minden, amit láttunk a berlini IFA-n. Meg amit nem, arról is essék szó.
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Nekem pl egy ilyenem van és nagyon elégedett vagyok vele. Inteles HTPC lap csak nv-vel.
[link]remekül tunningolható és quad-ig hiteles, a hdmi 1080p-s nem, mint a a tiéd amit belinkeltél.
Vista felrekással voltak gondjaim, de az előre aktivált változat ezt is megoldotta.
Emellett van még egy 690g-s AM2-m is és azzal is elégedett vagyok, 1.0V-ra levettem a a CPU feszt és alig melegszik.
Akinek meg egy ilyen kis lapnál a sebesség fontos azzal közölném, hogy a FullHD-s MKV-k X2 3800+ - ól lazán futnak. Azaz teljesen mindegy melyiket vesszük. MAX ár és melegedés lehet a szempont.
Normális esetben, pedig a handkártya se mérvadó, hiszen digitális kábelen megy az AV erősítőbe, ami filmek alatt pass through módban van. Azaz semmi nem történik vele csak keresztülmegy. Talán szerencsésebb az optikai kimenet, mivel egyben le is választja a pc-től az erősítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kutya topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest