- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Csak nekem van az az érzésem, hogy pl a Giga MA78GM-S2H dominálja ezt a lapot?
Alig drágább, jobb hangchip -889, Optikai hangkimenet, kisebb fogyasztás, jobb video kódolási támogatás etc? -
Ste
addikt
végre digit fesszab, de a 4pines csati a Cpu-nak minek??
-
MMSZoli
tag
Nekem ugyanez kellene, de 16x16cm méretben, de a 12x12cm még job lenne, bazi lapos heatpipe hütéssel :-))
(speckó projekt, még csak fejben
)
-
hétalvó
addikt
Szerintem is és még a tunningot is szereti. Alulfeszelni nem tud sajna. br. 17k volt.
3D teljesítmény szerintem nem fontos, úgyse arra van. Itt pedig legtöbben ez alapján mondják egy lapra, hogy jó. Amit én tudok betonstabil tunningal is. (2140@2.66 alapfesz)Aki pedig az AMD mellett voksol azt is megértem, bár nekem a 690-esem tűzforró és a driverekkel se vagyok kibékülve. Láttam már USB hibát túlmelegedésből.
-
Tomcat
őstag
Ez még mindig nem az a lap amire sokan várunk.
-
joi29
őstag
Gratulálok szépen vagyunk ezen sincs optikai kimenet...
-
hétalvó
addikt
Nekem pl egy ilyenem van és nagyon elégedett vagyok vele. Inteles HTPC lap csak nv-vel.
[link]remekül tunningolható és quad-ig hiteles, a hdmi 1080p-s nem, mint a a tiéd amit belinkeltél.
Vista felrekással voltak gondjaim, de az előre aktivált változat ezt is megoldotta.
Emellett van még egy 690g-s AM2-m is és azzal is elégedett vagyok, 1.0V-ra levettem a a CPU feszt és alig melegszik.
Akinek meg egy ilyen kis lapnál a sebesség fontos azzal közölném, hogy a FullHD-s MKV-k X2 3800+ - ól lazán futnak. Azaz teljesen mindegy melyiket vesszük. MAX ár és melegedés lehet a szempont.
Normális esetben, pedig a handkártya se mérvadó, hiszen digitális kábelen megy az AV erősítőbe, ami filmek alatt pass through módban van. Azaz semmi nem történik vele csak keresztülmegy. Talán szerencsésebb az optikai kimenet, mivel egyben le is választja a pc-től az erősítőt.
-
Hun'reeth
őstag
Majd kinövöd, hogy ilyen alapon gondolkodj egy htpc esetében.
Jó kis lap ez bár az a borda kicsit magasnak tűnik.
Mondjuk nyilván nem kell brutál hűtés az is igaz.
antikomcsi: kétségtelen, hogy az Abit kicsit lassan csorgatja mostanság a dolgait. A biosok se nagyon jönnek.
-
antikomcsi
veterán
Meglepődtem volna, ha előjönnek egy normális lappal is.
Nagyon örülök hogy vannak ezek a lapok, csak azt nem értem miért nem jönnek végre a használható am2+ lapok is. (Használható = nem csak htpc, sli/cf támogatás, "nagy" fogyasztású procik tuningjára alkalmas) Ez nem sok elvárás azthiszem.
Kb. ugyanez a két gondolat jut eszembe mindíg mostanában, az ilyan új amd-s lapok hírei kapcsán.
Olyan nehéz lenne az abitnak kiadni egy full atx deszkát, mint pl. az msi K9N2 Diamondja?
Kapni még azt se nagyon, az igaz, de legalább már fent van a honlapjukon, hogy kijött és létezik. Abitnál semmi! Soha nem lesz nekünk AN10 Fatal1ty lapunk?
-
törölt tag
Erre bezzeg jutott HDMI és 7.1. Milyen "furcsa"...
-
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
maximálisan egyetértek. nekem is az ugrott be elsőre, hogy egy ilyen lap tökéletes lehet HTPC-be. minden rajta van, ami kell, a HDMI külön pozitívum. bele 4 giga RAM (nem egy nagy összeg manapság), valami alap X2, rá Vista, és fullos is a dolog. 200GB körüli vinyó is filléres áron van (tudom, mihez képest, az eddigi árakhoz mondom).
-
finest
addikt
Milyen hang chip lehet rajta?
-
Guruka
senior tag
Kár, hogy nem LGA775..
-
gfefe
őstag
nem rosz lap, de azért az aw9d lapomat bármennyire elavultabb nem cserélném le rá
-
Szlovi
senior tag
A szín az már megszokott, a microATX-es cuccokat már régóta ezzel a szín összeállítással nyomja az ABIT. 7.1 hang és firewire...ennyivel van több rajta az AMD chipsetes verzióhoz képest,de amúgy szimatikus lap.
-
Jofi81
őstag
válasz
Satan_Claus #2 üzenetére
Tipikus Abit...
Annyira nem csúnya. -
Satan_Claus
őstag
Hijj, de randa a színe
Legalább a memófoglalat lenne libafos-zöld helyett kék.
Inkább off-ba rakom -
Jofi81
őstag
Korrekt kis lap! HTPC-be jó választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest