Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
Te kicsit kevered a dolgokat. A lejárató kampány arra épül hogy a másiknak a hibáit vagy rossz tulajdonságát használja fel hirdetésében úgy hogy a saját magát szinte meg sem említi. (lásd a csodás politikai hírdetések: xy párt lopott, ezt akarják? semmi olyan hogy mi ezt és ezt fogjuk ránk szavazzanak).
Az apple rengeteg támadási felületet hagyott magán (főleg mikor fikázták a samsungot a nagy kijelző miatt hogy a kutya fog max ráfeküdni vagy az se) a többi cég csak él a lehetőséggel kihasználja azt.Én továbbra is fenntartom hogy az iphone egy jó készülék és akár, de csak akár vennék kis, ha nem egy kultusz épülne köré, nem minden újgazdag hülyegyerek azzal rohangálna, "mertezamenő deaztsetudom hogy kell zenét feltennirá dik", nem kerülne 2x annyiba mint egy felső kategóriás akár WP akár Andriod telefon, a kiegészítők nem kerülnének 3x annyiba (egy gyári ipad tok 8000 Ft?? lol), ha nem lenne a rendszerük ilyen zárt! De akinek van rá ennyi felesleges pénze vegye csak.
Ja és az én S4-em mióta megvan nem kellett soha szervizelni, akkor ez prémium telefon?
-
Zolik
senior tag
1. honnan tudod? (hallottam, szomszéd mesélte stb nem túl meggyőző)
2. ekkora forgalom mellett elég feltűnő lenne ha nem adóznának kb semmit.
3. a nav se hülyegyerekek gyülekezete, nagyon rászálltak az online boltokra is
4. ha így is van miért nem jelented fel őket, ha tudomásod van róla hogy adót csalnak?hype felár vagy sem, de ezt beírom a naptárba hogy emlékezzek rá, 300k-ért árulnak telefont...
rofl
Apple iPhone 6 Plus Fekete 64GB Előrendelhető!
ÚJ Ár: 363 900 Ft-tól -
Zolik
senior tag
Szeretném ha linkelnéd a Note 4 kezdő árakat és az i6plusz kezdő árakat egy műszaki összehasonlító táblázattal.. Edge borzalom, neked az maximum! Majd várjuk ki a vevők véleményét! Még nem is tesztelted de már lefikázod!!! Ez mi ha nem elfogultság és előítéletesség?
Jah mert a lightning töltőt nem ugyan úgy 0,5 $ gyártják le kínai munkások... ááá dehogy! Jobb minőségű lol
-
Zolik
senior tag
Mert aztán a te vég nélküli fikázásod annyira értelmes mint egy darab kő a víz parton, de annak több értelme van...
Persze iphone prémium..és mitől az? Mert 3x drágábban adják a foxconn által gyártott made in china telefont? Vagy hogy a lightning töltő 3x többe kerül mint egy sima USB töltő? Ejha! Nem semmi... -
Zolik
senior tag
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
te jó ég tomboy...nem lehetsz ennyire korlátot! De most komolyan!
Nekem S4-em van több mint egy 1év. Kb 3x fagyott le és úgy durván havonta 3-4x indítom újra, de azt is csak a megszokás miatt!
Én nem tudom neked milyen űber gagyi android telefonod volt, de valamit nagyon benéztél!
Én teljesen meg vagyok elégedve az S4-el! Volt WP-m is, imádtam, de nekem túl kötött volt és hiányzott belőle pár apróság ami nekem fontos volt (pl normális zenelejátszó program).
Szerintem a WP valahol félúton van az Iphone és az Android között. Most már kezd nyíltabb lenni, jó az irány. Viszont az apple a rendszer kötöttségei, a túlárazott telefon árak (hogy a túlárazott kiegészítőkről ne is beszéljünk) miatt sokakban ellenszenvet vált ki. Én nem vitatom a rendszert, csak a hozzáállásukat!ui. jah és hagyjuk már ezt, az alma ugyan úgy fikázza a másik gyártókat (főleg a samsungot). minden szart beperelnek az ügyvédei (lekerekített telefon élek? lol!!!!) csak hogy pénzt hajtsanak ki mindenből!
-
Zolik
senior tag
imádom ezeket az újságírói gigantikus mega brutál túlzásokat: "belerokkan"
ja igen és vergődik... annyira vergődik, hogy "akár" ez is meg "akár" az is lehet
pffff.. megnézném az alma fejét ha egy kínai gyártó se vállalná az alkatrészeinek gyártását, hogy mennyire kezdene el vergődni... -
Zolik
senior tag
válasz
Agrippa22 #23 üzenetére
Itt kő kemény kereskedelemről van szó, ez nem az üdv hadsereg és nem is a vöröskereszt.
A reklám nagyon jó lett és nem kell félteni az almát ha tehették volna ők is ugyan azt eljátszák fordított esetben!!! A samsung csak tényeket közölt és megvédte azt, hogy ők be merték vállalni a dolgot míg az apple végig fikázta őket ezért! (negatív reklám)A szánalmas vergődésről inkább az almát kéne megnézni, akik kiadtak 1 év alatt egy iphone 5 2.0-át meg egy műanyag iphone 5öt ugyan olyan áron mint a sima 5ös. Nem semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest