- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Ez igaz, viszont kellő odafigyelés nélkül akár könnyebb régebbi változatot is futtatni...
/ Tény, hogy régen EPROM-ban tárolták ezeket az adatokat, később EEPROM-ban vagy akár flash-ben is pont a frissíthetőség miatt.
A "modern - felejtős" megoldásnak viszont tagadhatatlan előnye, hogy nem lehet "tönkretenni" a készüléket ezzel a bizonyos frissítési művelettel - viszont "szívtam" már hülye kivitelezésű firmware betöltési mechanizmussal rendelkező wlan adapterrel Linux alatt. / -
VaZso
senior tag
Nem tudom, hogy ennyire egyértelmű-e.
A cab mondjuk egy tömörített file, abban benne lehet a firmware külön is.
A sys az kérdéses szerintem, de nem vagyok tisztában a konkrétumokkal, csak felmerült bennem......a b43-hoz letölthető firmware-rel szerintem sincs semmi baj, csak megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy mikortól válna illegálissá a dolog (főleg, amíg több gyártó ki sem adja a termékeihez).
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mert ez szoros összefüggésben áll azzal, hogy hány desktop gép van a környezetemben.
#26 VaZso: Persze, majd a haverokat nyaggatom ilyesmivel, vagy simán átmegyek a szomszéd Gizikéhez, hogy ugyan hadd dobjak már fel a winyómra egy Linuxot.
Jelige: "Linux, connecting people!"
Szerk.: Azért kíváncsi lennék a Dózer mit kapna ilyen telepítési alternatívák mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest