- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
littlemole #38 üzenetére
Rendben, majd rákeresek, de szívesen fogadnám a te véleményedet is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
littlemole #38 üzenetére
inkább a porszűrő legyen tele, mint a gép. CM690nél sajnos a porszűrő ellenére porosak voltak a ventik... a Cosmosban max a felsők (mert belesik, gyakrabban kéne portörölnöm
)
-
Skizz
addikt
válasz
littlemole #32 üzenetére
A ház seggét elnézegetve viszont aszondom, hogy nagyon hamar meg fog telni porral.
-
Воланд
titán
válasz
littlemole #28 üzenetére
Esetleg számíthatunk egy blogbejegyzésre, amely tartalmazza az új házzal kapcsolatos tapasztalataidat (szerelés, szellőzés, stb.)?
-
Fulter
csendes tag
válasz
littlemole #26 üzenetére
Ja bocsi, nem jártam utána az áraknak, és úgy emlékeztem hogy ez a TT 45-50 körül van, és azt is az én házam árához viszonyítottam (100€ se)
De így igazad van, így tényleg jobbat ajánl a TT az 1200ashoz képest...
De azért mutass 10K körül jobbat a 300as Antecnél... Az se sokkal gyengébb sok tekintetben... Ja meg a Cable elvezetés azért itt egész jó (nem tudom a TTben milyen, csak írtad hogy gond van az elvezetéssel) nekem a 88gt bőven elfér, úgy hogy az előtte levő tok teli van vinyókkal (3db)..
Mondjuk a 88gtxet is próbáltam, és azzal azért már tényleg szoros volt a helyzetde szerintem meg lehet oldani...
-
Воланд
titán
válasz
littlemole #19 üzenetére
Előszőr azt akartam írni, hogy ide nekem egy ilyen házat, de megnéztem azt amit belinkeltél és mostmár inkább olyan kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest