- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Turbolada II #50 üzenetére
ez is benne van a pakliban, de amivel én játszom jelenleg WoT max grafikával és azelőtt Crysis2 max grafikával, azzal sem tudtam megfektetni, amúgy meg 8800 GTX-em volt azelőtt 4 évig. Sztem ez a 6950 ki fogja húzni azt a 3 évet...
-
Nekem is DCUII van csak 6950-en. Ezek végre értelmes VGA coolerek és valóban halkan üzemelnek. Még egy légkondi nélküli szobában is hűvösen tartja nyáron a VGA-t 2 óra játék után is. Kár, hogy csak mostanában jelentek ezek meg és nem korábban. Csak jót tudok mondani a hűtés hatásfokáról. A VGA beszerelése megint egy másik kérdés...
nekem majdnem egy óra volt, míg minden belepasszolt. Szerencsére nem egy olyan VGAról van szó az esetemben, amit félévente kell cserélni. Nekem elég lesz tuti 2-3 évig.
Üdv,
Vik
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest