- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
Nem titok, a Chip magazin nyúzta a kártyát, és a tesztpadjukon még számomra is meglepően csendes volt a kártya tuning alatt is. Nyilván van némi szélzaj, de pl. a ROG Matrix GTX 580-hoz képest szinte zajtalan a kártya. A Fermi-alapú csoda terhelés alatt, tuningolva bizony szépen hallatta a hangját, ez a GTX680-DC2T viszont meglepően csendes.
A hátlap természetesen átforrósodik, és érezni a bordán is, hogy azért ez mégis csak egy GK104, de ezzel a hűtővel igen jó hatásfokkal tartja kordában a hőfokokat, és még csendesnek is mondható.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
matteo_szg #61 üzenetére
Engem a tuning kevésbé érdekel, de a hangjáról érdekelne a benyomásod nagyon.
-
Drizzt
nagyúr
Miert nem lehet meg mindig kapni? Mikortol varhato? Lassan jol beszopom ezt a varakozast az euroarfolyammal...
-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
Egy 3-nap után Visszavitt Gainward GTX 680 Phantom 4gb után és a tesztek alapján kiváncsian várom a címben szereplő vga-t valamelyik itthoni boltban -
Drizzt
nagyúr
Meg mindig nem latom, hogy arulnak valahol, pedig egyre no elhatarozasom.
-
válasz
Turbolada II #50 üzenetére
ez is benne van a pakliban, de amivel én játszom jelenleg WoT max grafikával és azelőtt Crysis2 max grafikával, azzal sem tudtam megfektetni, amúgy meg 8800 GTX-em volt azelőtt 4 évig. Sztem ez a 6950 ki fogja húzni azt a 3 évet...
-
Nekem is DCUII van csak 6950-en. Ezek végre értelmes VGA coolerek és valóban halkan üzemelnek. Még egy légkondi nélküli szobában is hűvösen tartja nyáron a VGA-t 2 óra játék után is. Kár, hogy csak mostanában jelentek ezek meg és nem korábban. Csak jót tudok mondani a hűtés hatásfokáról. A VGA beszerelése megint egy másik kérdés...
nekem majdnem egy óra volt, míg minden belepasszolt. Szerencsére nem egy olyan VGAról van szó az esetemben, amit félévente kell cserélni. Nekem elég lesz tuti 2-3 évig.
Üdv,
Vik -
Destructo
senior tag
Nemsemmi...óriás szörnyeteg...
-
mghltm
addikt
-
Klikodesh
senior tag
Meg csak nem is mas semmiben mint a regi, ez egy az egyben az.
Az tevesztett meg hogy magasabb, illetve a tetjen es a venti feloli oldalon levo fem. De ezek csak azert kerultak ra hogy a regi DCII-t ra tudjak tenni a kissebb 680ra, es ahogy elnezem el kellett tolni hatra illetve fel a coolert es ezert kapta a kartya a fem beteteket.
-
mghltm
addikt
-
syberia
veterán
válasz
Klikodesh #38 üzenetére
Lehet hogy nem 1:1 klón mert pár paraméter más, de a neve ismerősen cseng
és a dizájn is ugyanaz: gtx580 dcII hűtés találja meg a különbségeketElnézést a dupla miatt!
GTX580:
GTX 680:
-
syberia
veterán
válasz
Klikodesh #38 üzenetére
Lehet hogy nem 1:1 klón mert pár paraméter más, de a neve ismerősen cseng
és a dizájn is ugyanaz: gtx580 dcII hűtés találja meg a különbségeket -
syberia
veterán
Nem tetszik a hűtése, gondolom volt nekik raktáron ezekből a dc2-es micsodákból,
a vásárlóknak jó lesz ez is, nem kell új hűtőt fejlesztenünk...kb ezt gondolhatták. -
Mr Cube
tag
A Gigabyte hűtésével nem tudom, hogy mi bajotok van, mivel eddig nekem volt 4, ami tuningolt volt és windforce. Egyikkel se volt semmilyen hiba és a ventilátorok is tökéletesen és halkan működtek és nagyon jól hűtött mindegyik. Az ASUS féle DC-vel viszont volt már problémám, 5850-en, konkrétan nem hűtött jól és zajos is volt, pedig állítólag teljesen rendbe volt a kártya.
De mint tudjuk, mindenkinek más a preferáltja, mert ilyen az ipar.Ez a 680 viszont így teljesen hülyeség sztem. Nem indokolja semmi a 3 slotos hűtést (hacsak az nem, hogy ennyire gagyi a hűtő
), viszont legalább tuning sincs az OC-n és még rohadt drága is. Ez így sztem hatalmas melléfogás.
Én még várok egy MSI Twin Frozr-re vagy egy Gigabyte Windforce-ra és a kettő közül lesz majd az egyik.
-
Turbolada II
őstag
Nagyon drága!
-
banhammer
veterán
Elég húzós az áruk.
-
kranazoli
senior tag
Hatalmas lájk! Imádom a DCUII-t. Csak DCUII-re fogom cserélni a jelenlegi GTX570 DCUII-őm.
Engem meggyőzött. (halk; hűvös; stabil; megbízható; ...)
I'm lovin it. Need it.
: D -
Angel1981
veterán
Már vártuk őket!
-
schwartz
addikt
válasz
matteo_szg #13 üzenetére
Mi mast is mondhatnal, igaz?
Kulonben egyet kell ertsek vele, ez a DCU huto egy fostalicska, meg gyakorlatban ez-az egesz DHT... Persze az elgondolas nem lenne rossz csak normalis kivitelezes kellene. Addig mig volt heat spreader a GPU-n s igy biztositva egy nagy(obb) erintkezesi felulet meg elfogadhato, de itt a szelso heat pipe-ok nemigen erintkeznek a die-al s kozvetlenul egymassal sem. A 7970-re egy fokkal jobb kerult bar az erintkezest elnezve az sem mestermunka.
-
Srodney
senior tag
170ropi?!....3slot?....ojaj...
-
Bopez
tag
Ezekről a kártyákról mindig eszembe jutnak az első nagy teljesítményű VGA-k amik akkorák voltak mint a gépház maga
3 slotos hűtés nem is értem minek, ezen a nanométeren nem is melegszik annyira szerintem... -
capulet75
addikt
" Ez a gyártó állítása szerint 20%-kal nagyobb hőleadó felületet biztosít."
Rárakok egy méter x méteres alulapot, oszt akkor 2000%-kal nagyobb lesz a hőleadó felület.tiborandras: vajon mennyi idő után kezdenek el vinnyogni azok a kis ventik?
-
mghltm
addikt
giga-nal jobban elgurult a gyogyszer: WindForce 5x: brutális VGA hűtő, 5 ventilátorral
-
mghltm
addikt
-
BeLucZ
addikt
válasz
matteo_szg #13 üzenetére
igen, én magam nem használtam ilyet viszont eddig egyöntetűen rossz véleményt hallottam róla, de ha nem így lenne, akkor sem lenne szimpatikus a kártya ezzel a nagy batár hűtővel aminek a hatékonysága megkérdőjelezhető illetve a nevetséges OC mértéke
Egyébként nagyon "szellemes" volt a megnyilvánulásod, remélem most elégedett vagy magaddal...
-
Gyufaaa
veterán
Finom darabok.
-
kpal
nagyúr
Király karik ezután Matrix jön.
-
jocek91
aktív tag
Nemtudom mit vagytok úgy fent akadva a 3 sloton... aki ilyet vesz az úgy sem htpc-be építi...
másrészt meg tökmindegy mennyi helyet foglal mivel a legtöbb felhasználó kettőnél több PCI/PCIE kártyát nemhasznál. -
blaca83
őstag
Véleményem szerint is felesleges ez a hatalmas "batár" 3 slotot elfoglaló hűtő, érezhetően nem tud többet a többi márkáénál, de a Gigabyte semmitérő "Windforce" hűtőjénél JOBB.
A jelenlegi felső kategóriás kártyák közül szerintem az MSI Twin Frozr III-as hűtője sikeredett az egyik legjobban.
(Eléggé halk és a hatásfoka is elfogadható) -
Logen88
aktív tag
Nem is olyan drága!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez a 3 slotos hűtés odavág. A DirectCU III már négyslotos lesz?
-
mghltm
addikt
lehet bennem van a hiba, de nem ertem az asus-t.
volt a kazan 480 250watt-tal, raktak ra referencia hutot
a javitott 580 mar csak 244watt-ot fogyasztott, annal van ertelme a 3 slot-os hutesnek
szegeny 680 a maga 195watt-javal mivel erdemelte ki a 3 slot-os hutest?
-
BeLucZ
addikt
Parasztvakítás túlzófokon ala Asus....
VRM hűtés nuku, befülledés garantált, garanciális problémák tömkelege és hatalmas felár szintén
tuningban meg semmivel sem megy jobban mint egy ref
Mielőtt bárki beugatna, az eddig megvásárolt DCUII-es karikról alkotott véleményeket összegeztem amiket itt a fórumokon olvastam
-
Mooka-Miki
senior tag
Micsoda tuning a "sima OC" verzión...
Szerk.: Typo
-
Tibor_560sec
aktív tag
A hutes az pazar mint az eddigi 5x0-n modelleken is volt ...
Bar a 28nm atallas mar nem kovetelei meg szerintem ...
A NYAK is fekete -
Chrys_
addikt
Vízhűtést rá, és hozzá új tartót az interface-eknél, 2 slotra. Mennyivel lehet drágább majd a 2 magos kártya (és teljesítményben több)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest