- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
"megvan a 470 szám tárolására is alkalmas területet az offline zenehallgatáshoz Bluetooth fülessel" - ??? Van egy számláló benne, hogy csak 470 számot enged, legyenek azok bármilyen hosszúak? Valószínűleg nem. Ez a megfogalmazás rettenetesen pongyola és szakmaiatlan.
-
Lenry
félisten
létezik éles tű?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
moleculez
veterán
Jujj de szét lett offolva a topic Darabokra szedve.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
toronyhaz
aktív tag
Mért kellene nekem egy vízálló minősítés az órához?...
-
Petyyyyy
addikt
Mindegy, végülis az egészet lehet linkelni adott esetben az aranyköpéses topikba.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Engikrisztus
tag
A cikk elolvasása után láttam,hogy van 8 hozzászólás,gondoltam meglesem,hátha van plusz érdemi infó benne,de szinte mindegyik ilyen kis kötekedés.
Jó volna tudni,hogy lehet-e vele hívást fogadni,mint a GTR 2-vel.
Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.
-
Noukoum
veterán
válasz guriga1234 #1 üzenetére
Tárolására is alkalmas -> szövegértés, nálad van a hiba.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
noto
senior tag
válasz Engikrisztus #9 üzenetére
Lehet!
-
Noukoum
veterán
válasz guriga1234 #12 üzenetére
Te nem voltál képes felfogni ami le volt írva.
Képes eltárolni 470 zenét? Képes. Nincs több kérdés. Nem az volt leírva hogy akármilyen hosszú zeneszámot, az már a te baromságod.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
guriga1234
addikt
Egyszerű a gondolkodásod, de ez mondjuk eddig is átjött.
Képes 2000 zenét eltárolni? Persze! 2000 fél perceset. Képes 470 db 1 órás mixet eltárolni!? Nagy túrót! Érted már? Ha nem, akkor ne akadékoskodj, csak magadat égeted.
Gyk, vagyis neked: a tárolási képesség függ a tárhely méretétől.
A zenék fizikai mérete függ a zene formátumától, a bitrátától, a mintavételezési frekitől és pl. hogy stereo, vagy mono, valamint a zene időtartamától..
A továbbiakban nem vagyok kíváncsi a baromságaidra. -
Krisz_vagyok
újonc
Tudja-e valaki, hogy van-e lehetőség GPX feltöltésére az órára, és ennek használatával nyomon követni a feltöltött útvonalat túrázáskor? Úgy, mint az Amazfit Stratos esetében. Ha valaki tudja a választ, ne tartsa magában.
Ha ezt nem tudja az óra, tudtok javasolni olyan, lehetőleg Amazfit órát ami tudja és mostanában jelent meg?
Köszönöm
-
rzoli
senior tag
Sziasztok
Két kérdésem lenne azokhoz, akiknek esetleg már van ilyen órájuk.
- Képes vezérelni a telefonon lévő zene lejátszót?
- értesítések megjelenítésénél a magyar ékezetes karaktereket megfelelően kezeli?Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
zseko
veterán
Pedig, tulajdonképpen igaza van. Úgy lett volna helyesebb a mondat, hogy "megvan az akár 470 szám tárolására is alkalmas terület".
Ahogy a cikkben van, az azt sugallja, hogy 470 zenénél több nem fér rá, ami ugye így valóban nem igaz. Lehet félkész mondat volt, hiszen a 'terület' is el van írva (területet), amivel teljesen magyartalan a mondat.HR24.hu
-
F4nT0m
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet az órához bluetooth füllhallgatót párositani anélkül hogy a telefont magammal vinném? Edzésnél lenne fontos.
Köszi előre is ha vki tudja a választ. -
stemplar07
őstag
Vettem egyet, Huawei wgt2-t ,,váltott,, 3 év után, nekem eddig tetszik, ( ennyiért pláne, és nem is csak az ár miatt, hanem a forma is tetszetősebb és újszerűbb, mint 200-ért egy szinte ugyanolyan W 3 pro ) az 1,39”-ről 1,49" ra váltás pozitív élmény, a +200 nit fényerő ( a Huaweihez képest),,kb,, megvan.. szép a képe és jobban látható.. tesztelem.. az AmazFaces [link] app-al tengernyi számlap feltehető ezzel a módszerrel, egyszerűen.. [link]
(( és amit eddig nem is tudtam, egy kínai rommal vérnyomás mérést is tud... [link] talán a globál is egyszer )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest