Tűéles és kitartó csúcsórával rukkolt elő az Amazfit

A GTR 3 Pro három új Huami csuklóék egyike, és az alacsony ár ellenére a legizgalmasabbika.

A nem teljesen okos, de sokrétű és kitartó óraműfajnak az Amazfit GTS és GTR a legismertebb tagjai közé tartozik, és általában nincs panasz a küllemre, az anyagminőségre vagy a kijelzőre. Éppen ezért elérkezettnek láthatta az időt a gyártásért felelős Huami, hogy a kerek változat profi variációt kapjon: íme, a roppant megnyerő Amazfit GTR 3 Pro.


[+]

Az óra mindkét fő erénye külsejéhez köthető: 1,45" és 480 pixel átmérőjű, tűéles AMOLED panelt kínál ritka kevés kávával, és mindezzel együtt is mindössze 32 grammot nyom szíj nélkül, 46 x 46 x 10,7 milliméteres házba bújva. Ennek ellenére megvan az alumíniumváz, az edzett üveg védelem, az 5 ATM vízálló minősítés és a 450 mAh-s telep. A mágneses bölcsővel tölthető Pro 12 napot fut átlagos használat mellett, illetve 30-at akkumulátorkímélő módban. Meggyőző a 35 órás folyamatos GPS követés és előnyös a hardver, illetve szenzorlista is.


[+]

Akad Bluetooth 5.0 antenna, 2,4 GHz-es WiFi modem, gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, barometrikus magasságmérő, fénymérő és hőmérő, a műholdak közül pedig a GPS, a GLONASS, a Galileo, a BeiDou és a QZSS csoportok is támogatottak. A BioTracker 3.0 fantázianevű pulzoximéter a szívritmus mellett a véroxigén-telítettséget is méri, a több száz óralapot kínáló GTR 3 Pro pedig sportfajtákból is óriási számot követ.


[+]

Akad Zepp OS-t és hasonló nevű mobilalkalmazást használó órának még egy trükkje: jobb felső gombja korona kivitelű, és tekergethető a precízebb görgetés érdekében, a tartalmak láthatóságával pedig már csak az 1000 nites fénysűrűség miatt sem lesz gond. Végül megvan a 470 szám tárolására is alkalmas területet az offline zenehallgatáshoz Bluetooth fülessel, illetve a manapság egyre vadabb óraárakhoz képes visszafogott cédula: az első piacokon a Prót 200 euróért, azaz 72 ezer forintért lehet kosárba helyezni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés