Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Azóta már nekem is egy Onyx Studio 5 van és ha ezt előbb tudom, hogy 55k-ért ilyen szintű "szoba rengető" mélyet kapok akkor messziről elkerültem volna a Tronsmart játékszert.
Szerencsére hamar meg tudtam tőle szabadulni.Nagyon szép hangja van az Onyx-nak a mélyek elképesztőek. Csak hát az üzem idő ugye meg az a fránya lassú 5 órás töltés ne lenne.
Tehát most magam ellen fordultam mert van egy ronda, nem vízálló és kevés üzemidejű brutál jó hangú hangszóróm.
A hangerő nem is annyira érdekel mert a Boombox magas hangerőn már kiabál és összeomlik az amúgy is "harsh" hangképe. Azt is csak olyan max 60%-on érdemes hallgatni akkor még megmaradnak a mélyek is.
Szal az Onyx 5-el meg vagyok elégedve, lehet jön majd párja is.
(#46) trepxe:
A Vifa még mindig drága nekem és semmi fiatalos stílusa nincsen. Az Onyx is ronda, de legalább nem kell érte egy vagyont kifizetni és így nem is kell úgy vigyázgatni rá mint egy Vifa-ra.
Azért a negyed millás Koppenhágát nem hinném, hogy csak úgy valaki leb@ssza a harmatos fűbe vagy sárba mikor éppen horgászik. -
NvidiaRTX
őstag
A "vifa" márkát egy lapon említeni egy 28k-s kínai cuccal elég érdekes szemszög.
Oké most egy technológiáról volt szó, de ugye nem gondoljátok, hogy a 30k-s cucc azt fogja tudni amit a 100k-s?
A legnagyobb baj az, hogy a Magyar ember olcsó cuccokból akar várat építeni és ez miatt van, hogy elkezdi összehasonlítgatni az olcsót a drágával. Melyik érné meg jobban?
Nos egyik sem. Az egyiknek rossz a hangja a másiknak meg nem annyira jó amennyibe kerül.
Ha minőségi zenét akarok hallgatni akkor azt nem blutuszon keresztül fogom és nem is parti hangszórókkal.
A legnagyobb probléma az, hogy nincs egy olyan blutusz hangszóró sem ami "tökéletes" lenne.
Az egyikben a mély jó, a másik RGB ledes, a harmadikban jó a középhang, a negyedik jól néz ki, az ötödik sokat kibír akkuról, a hatodik vízálló, a hetedik olcsó, stb stb...
Olyan nincs, hogy ez mind egyben benne lenne és nincs is törekvés erre.
Minden gyártó csak a saját hülyeségeit hajszolja... -
NvidiaRTX
őstag
válasz
NvidiaRTX #34 üzenetére
"Nem vártam csodát."
Hát azt nem is, de kajak pár óra hallgatás után elkezdett tőle fájni a fejem.
Sajnos nem a mély hangtól, hanem a közép hang az ami szörnyen rossz "minőségű" legyen az akármilyen zene és az még külön rátesz egy lapáttal ha az ember online rádiót hallgat.
Mintha valami régi szokol rádió lenne.
De mindezt benti környezetben persze, lehet kint jobb a helyzet mert ott azért máshogy terjed a hang.
A mély is igazából csak akkor kiemelkedő ha olyan zene szól ami kedvez a hangszórónak amúgy legtöbb esetben csak érezni a mélyet az asztalon, de hallani belőle nem sokat lehet.
70%-on kezdtem el használni 7 órát bírt kb 50-60%-on tuc tuc zenével + rádió zenékkel.
Nem értem miért kell eltúlozni az üzemidőt ilyen 20 órákkal...
Mivel tesztelik Mozart zenével ahol nem is mozog a membrán? Vicc.
Szal inkább csak az vegye meg akinek a gyenge hangminőség nem probléma.
Igaz be kell járatni a cuccot (egy cikk szerint) de sztem nem lesz akkora különbség, hogy egyből azt mondja rá az ember ez igen.
De most őszintén mondjon valaki ennél jobb alternatívát ennyi pénzért...
A JBL-ek magas hangja valamivel jobb, de ott nincs ennyi mély ennyi pénzért.
Ha ennél mélyebb kell akkor a következő a JBL Boombox ami még használtan is 80k körül mozog meg az jóval nagyobb is az sem bír többet üzemidőre. (volt nekem anno)
A 6 órás töltés meg egy vicc. Miért nem adtak hozzá egy rendes adaptert ami gyors feltolja?
Tényleg ilyen szinten tart még csak a technika? Kajak 0-100%-ra a JBL Partybox 300-am előbb feltöltődik. -
NvidiaRTX
őstag
Hát igen amit sejtettem előre, hogy a magas/közép nem lesz az igazi ebben jobb volt az XB41.
De a mély az mérföldekkel jobb ez egyértelmű.
Azt írta egy cikk 23 óra a bejáratása a hangszóróknak szal lehet lesz ez még jobb is.
Körbe járva szépen egyenletesen hallani a hangot.
Amit sajnálok, hogy a nagyon berregős alsó mély tartomány az hiányzik, de ugye ezt tudni lehetett mivel 40Hz az alja a cuccnak.
30k-ért megérte és kész. Nem vártam csodát. -
NvidiaRTX
őstag
Úgy hallottam 70% felett már nem erősödik a mély csak a magas ez miatt úgy hangzik mintha visszavenné a mélyet. Ez mennyire vészes?
Mondjuk szinte az összes ehhez hasonló Blutuszos hangszóró így viselkedik még a JBL is.
A Sony meg még rosszabb ott egy bizonyos töltöttségi szint alatt már nem lehet 100%-on használni.
Mennyire jó ez a 360 fokos hang?
Mennyire jó minőségű a magas hang?
Van doboz hangja a cuccnak?
Mennyit bírt nálad egy töltéssel?
Az ilyen 360 fokos hangszóróknál akkor nincsen sztereó hang?
Csak mono ami körkörösen szól? -
NvidiaRTX
őstag
Huh hát nem tudom ki írta a cikket, de jobban is utánanézhetett volna a dolgoknak.
Ebben a készülékben 5 hangszóró van nem 9.
Egy mély és 4 magas.
A többi az csak gumi membrán hasonlóan mint a JBL termékeinél.Amúgy ha minden igaz hamarosan megérkezik mert én is rendeltem egyet.
Ez előtt volt egy Sony XB41-em kemény 1 napig aztán visszaküldtem mert nulla basszusa volt.
Én bass mániás vagyok kíváncsi leszek ez hozza-e azt a mennyiségű bass-t amit várok.
Habár 29k-ért nem várok csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bő két évvel az első Tronsmart hangszóró megjelenése után a céget már a legjobbak között említhetjük. A T6 Max egy nagyon jó hangszóró, de otthonra túl sok lesz.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Fotó állvány eladó
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest