Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
NvidiaRTX #34 üzenetére
"Nem vártam csodát."
Hát azt nem is, de kajak pár óra hallgatás után elkezdett tőle fájni a fejem.
Sajnos nem a mély hangtól, hanem a közép hang az ami szörnyen rossz "minőségű" legyen az akármilyen zene és az még külön rátesz egy lapáttal ha az ember online rádiót hallgat.
Mintha valami régi szokol rádió lenne.
De mindezt benti környezetben persze, lehet kint jobb a helyzet mert ott azért máshogy terjed a hang.
A mély is igazából csak akkor kiemelkedő ha olyan zene szól ami kedvez a hangszórónak amúgy legtöbb esetben csak érezni a mélyet az asztalon, de hallani belőle nem sokat lehet.
70%-on kezdtem el használni 7 órát bírt kb 50-60%-on tuc tuc zenével + rádió zenékkel.
Nem értem miért kell eltúlozni az üzemidőt ilyen 20 órákkal...
Mivel tesztelik Mozart zenével ahol nem is mozog a membrán? Vicc.
Szal inkább csak az vegye meg akinek a gyenge hangminőség nem probléma.
Igaz be kell járatni a cuccot (egy cikk szerint) de sztem nem lesz akkora különbség, hogy egyből azt mondja rá az ember ez igen.
De most őszintén mondjon valaki ennél jobb alternatívát ennyi pénzért...
A JBL-ek magas hangja valamivel jobb, de ott nincs ennyi mély ennyi pénzért.
Ha ennél mélyebb kell akkor a következő a JBL Boombox ami még használtan is 80k körül mozog meg az jóval nagyobb is az sem bír többet üzemidőre. (volt nekem anno)
A 6 órás töltés meg egy vicc. Miért nem adtak hozzá egy rendes adaptert ami gyors feltolja?
Tényleg ilyen szinten tart még csak a technika? Kajak 0-100%-ra a JBL Partybox 300-am előbb feltöltődik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bő két évvel az első Tronsmart hangszóró megjelenése után a céget már a legjobbak között említhetjük. A T6 Max egy nagyon jó hangszóró, de otthonra túl sok lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest