- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szita
csendes tag
Hali mindenkinek kis sztori a Tronsmart megáról.
Még 2017 karácsonyra vettem páromnak, ajándékba. Nekem egy Jbl charge 2+ van, és mikor meghallottam a Mega hangját, majdnem oda sem adtam asszonynak😁. Most halt el a Jbl aksija, gondoltam akkor itt az ideje hogy vegyek egy megát. Elmentem, megvettem. Már a bekapcs hang fura volt, nem a szokásos tele méllyel, hanem egy kis kinai hangszórókrs jellemző pütty... A második gyanús jel, hogy látni lehetett a hangszórókat. Be kapcsolom, csatlakozok, és az összes mély hang, valahogy kiveszett belőle.... Remek.. Vissza vittem hogy ez nem nagyon jó, bontottak nekem egy másikat, ugyanaz a doboz hang... Tanulság : 2fajta van a régi tele jó basszussal, és az új bass nélkül. Valami át tervezési művelet lehetett a konstrukcióban, és ki veszett a lényeg a Megábol... Ha vesztek bontsátok ki az üzletben ha látszanak a hangszórók a rácson át, az már az új doboz hangú.. Írjon aki járt így. Pacsi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb trónkövetelő az olcsóbb, vezeték nélküli hangszórók között, megnyerő küllemmel, jó üzemidővel és főleg meggyőző hangzással.
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OTP Bank topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest