- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
Kihalt a téma, de jön az Element Mega pro verzió :)
link -
alcapone386
őstag
Ideg megöl
Eustock on most 9917Ft
-
alcapone386
őstag
A szetszedés előtt mindenképp nézd meg a videót. Én is meg vagyok vele elégedve, de a kezdeti teszteket nézve azt mondták gyó mekkora basszus. Hát én ezt nem éreztem, ezért gondoltam a tuningot
-
alcapone386
őstag
Köszi. Alul 6db van. A csuszasgatló talpak alatt, illetve közepen a címke alatt.
Felül kell óvatosan kipattintani körbe a konzolt, kihúzni a szalagkábelt(zárral ellátott), majd a drótháló szorító peremet tartó csavarokat eltávolítani. Ezután már csak a drótháló fogait kell kiszabadítani és hozzá is férsz a hangszóróhoz. Youtube on is van szészedési videó.Most a megfelelő hangszórókat keresem. Igazából ebben a méretben úgyerzem a 20w ami a gyári hangszóróban van az kamu.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a kezdetekben készült megákba milyen hangszórót szereltek. Már csak külsőre is. Ahogy a videókat és hozzászólásokat olvasom, van egy jónak ígérkező hangszoró ami ugyanezekkel a beépítési méretekkel rendelkezik, de 12w a teljesítménye. Mégis aki már beszerelte pozitívan nyilatkozott róla. Bár olyan eset is volt, hogy szétszedés után 10w 4ohm hangszóróval találták szembe magukat.Ha esetleg valakinek rázásra zörög, az azért van mert elég silány forrasztás is előfordul és a panelről simán leeshet egy tranzisztor. (Orosz fórum alapján)
-
alcapone386
őstag
Na szétszedtem a kicsikét. Nem birtam ki. Volt egy kis cicergő hangja magasabb hangerőnél. Mint kiderült, a hangszoró és a müanyag találkozásnál egy 0.2mm vastag szivacs hivatott szigetelni. Na úgy fújt ki a levegő mint az álom. Kapott normális szigetelést, cicergés sehol. A passziv membrán elég masszív, én ennek társítanám a gyengébb basszust. Nehezebben mozgatja ez a két pici cicergő. Lemértem a hangszórókat, megpróbálok normális hangszórót találni bele. 4ohm 20w van ráirva, de szerintem 10w nál nem erősebb. Ettől függetlenül, összerakás utan szebben szól. Még mindig feldobja a mindennapjaimat
-
alcapone386
őstag
Sajnos szerkeszteni már nem tudok. Ahogy nézem egyszerü mint a faék ez a hangszóró.
A műanyag fröccsentéssel készül, ebben nem tudnak...azaz tudnak, de minek változtatni.Elektronika: tervek alapján gép rakja össze, igy ez se okozhat különbseget. Illetve erő az van, nem itt lesz a gond.
Passzív membrán 2db. (Az első kilengése nagyobb mint a hátsónak, így itt lehet légáramlat eltérés.) Ahogy nézem a hátsó membrán előtt van az akksi...
Hangszóró: na itt nagy lehet a szórás. Valószínüleg ez okozha a dinamika vesztést. Eleinte gondolom jobb minőségű speakert kapott, aztán olcsósítottak. (Ezt cserélni fogom, illetve a passzív membránt is meg fogom lesni mit lehet vele kezdeni)
Tudom bluetooth hangszóróknál sokan nem akarnak hallani a bejáratásról, de az elv igazából ugyanaz mint nagyban. Most egész napi használat után a mély kezd előbújni (tudom 10 óra kevés, lehet placebo is, de akkor is másabb).
-
alcapone386
őstag
Ma érkezett meg hozzám a hangfal.
Első benyomás: külső szép, súlya megfelelő.
Hangzás: szépen szól, ha kell hangos is.
Basszus: nem egy asztalszaggató, de szépen kiegyensúlyozottan szól. Persze még bejáratós hangerőn használom, de a basszustól nem esett le az állam, mint néhány teszternek. (Sarokba rakva kihasználva a fal adta tulajdonsagokat a basszus felerősíthető hálisten).
Huawei AM10 nagyjából ugyan ezt a basszust tudja, pedig nem mai csirke. Persze hangerőben tronsmart mega simán veri.Összességében ennyi pénzét nagyon jó valasztás, jól, igényesen összerakott hangszóró. Ha valaki basszus fanatikus, akkor inkabb t6 vagy blitzwolf bw as2 (dupla ennyiért).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest