- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
A szetszedés előtt mindenképp nézd meg a videót. Én is meg vagyok vele elégedve, de a kezdeti teszteket nézve azt mondták gyó mekkora basszus. Hát én ezt nem éreztem, ezért gondoltam a tuningot
-
alcapone386
őstag
Köszi. Alul 6db van. A csuszasgatló talpak alatt, illetve közepen a címke alatt.
Felül kell óvatosan kipattintani körbe a konzolt, kihúzni a szalagkábelt(zárral ellátott), majd a drótháló szorító peremet tartó csavarokat eltávolítani. Ezután már csak a drótháló fogait kell kiszabadítani és hozzá is férsz a hangszóróhoz. Youtube on is van szészedési videó.Most a megfelelő hangszórókat keresem. Igazából ebben a méretben úgyerzem a 20w ami a gyári hangszóróban van az kamu.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a kezdetekben készült megákba milyen hangszórót szereltek. Már csak külsőre is. Ahogy a videókat és hozzászólásokat olvasom, van egy jónak ígérkező hangszoró ami ugyanezekkel a beépítési méretekkel rendelkezik, de 12w a teljesítménye. Mégis aki már beszerelte pozitívan nyilatkozott róla. Bár olyan eset is volt, hogy szétszedés után 10w 4ohm hangszóróval találták szembe magukat.Ha esetleg valakinek rázásra zörög, az azért van mert elég silány forrasztás is előfordul és a panelről simán leeshet egy tranzisztor. (Orosz fórum alapján)
-
haris
őstag
KIrály!
Kösz a visszajelzést.
Használd egészséggel.
Én is gondolkodtam egy második megvételén, de aztán lebeszéltem róla magam. Nem kell annyira az a sztereo, illetve nekem kicsit bonyolult nak hangzott az összepárosításuk, így:
"elég ez az egy! " felkiálltással letettem róla. -
haris
őstag
Nem lehet hogy a telefonhoz csatlakozva van? Mert akkor nem tud kapcsolódni máshoz.
Kapcsolj ki minden BT eszközt és utána csatlakozz pc-vel.
És azt hiszem, elég csak bekapcsolni, a Mega automatikusan csatlakozó módja kerül. Viszont ha van már párosított eszköz, akkor ahhoz rögtön csatlakozik és nem tud újhoz -
haris
őstag
Huhúúú....
Picit túltolod ezt a dolgot
Szerintem csak használd "gondosan" és nem lesz baj.
Felesleges megvárni, hogy ő szóljon hogy lemerülőben van.
Időnként tedd fel töltőre és amikor elalzika lámpa húzd le. Így nem tudod túltölteni (nem tudom lehet-e) és túlmeríteni sem. De mindig lesz benn elegendő delej egy kis zenéléshez.Mondjuk amikor elkezd merülni, akkor ugye kihagy picit a zene, így nem érdemes ilyenkor már erőltetni, hisz élvezhetetlen lesz a zene. (Gondolom direkt ilyen, hogy ne hasznád tovább)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest