- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alcapone386 #207 üzenetére
Nekem még az eredeti is működik, ahhoz képest, hogy csak poénból vettem egész jól szól és jól bírja.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
alcapone386 #207 üzenetére
Én most szereztem be egy Megàt (az újabb, BT 5.0, type-C), én meg vagyok vele elégedve. Zajos munkahelyre ennyi pénzért tökéletes. Elég mély szerintem és jó hangos, biztos nem fogom 70% hangerő felett használni. Szerencsére nem is vagyok ez a "vájtfülű" megmondó. :)
-
Palos
tag
válasz
alcapone386 #202 üzenetére
Az Eustock most már csak viszonteladókat szolgál ki, magánszemélyeket nem. Ezért olyan kedvező az ár.
-
volandy
senior tag
válasz
alcapone386 #200 üzenetére
Nekem már nem ír ki árat!
-
volandy
senior tag
válasz
alcapone386 #197 üzenetére
Szuper! Köszi az infókat! Nekem két ilyen Tronsmart Element Megam van! Még nem zörög, de evidenciába tartom a szétszedési tanácsaidat.
Annyi a hibája amit először vásároltam(kb fél év különbséggel vettem őket) az nem világít amikor töltöm így hasra ütésre töltöm kb 3 órát! A második baja az hogy nehezebben veszi fel a Bluetooth jelet és rövidebb hatótávja van mint a másodikként vásároltnak.
Na majd írd meg, hogy milyen lett ha kicserélted a hangszórót! Esetleg belevágok én is. De még nekem megfelelő a hangja. Egyenlőre. -
volandy
senior tag
válasz
alcapone386 #195 üzenetére
Gratulálok! Én nem sok csavart stb láttam rajta!
-
haris
őstag
válasz
alcapone386 #191 üzenetére
"....a legtöbb kínai gyártót még a megannyi pozitív teszt és vélemény ellenére is érdemes fenntartásokkal kezelni. Vegyük például a Tronsmartot. Az Element Mega a 15 000 forint alatti, közepes méretű hangszórók egyik legjobb választása volt a mi tesztünk szerint is, ám valószínűleg a zömmel külsős beszállítókkal dolgozó, mindenféle termékkategóriát lefedő cég nem is gondolt arra, mekkora sikerterméket hoznak létre, és bár a Mega külseje semmit sem változott a piacra lépés óta, a beltartalom hallhatóan romlott az újabb szórásokkal. Nem tudhatjuk, hogy mi történt pontosan, de én egy személyes példán keresztül tapasztaltam meg, hogy a fél éve vásárolt Element Mega már nem hozta azt az átütő és meglepő szintet, amit az első merítésből származó darabok."
forrás: mobilarena.hu
Szóval az újak sajnos már ilyenek, az első széria jobb (volt)...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb trónkövetelő az olcsóbb, vezeték nélküli hangszórók között, megnyerő küllemmel, jó üzemidővel és főleg meggyőző hangzással.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest