- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
SunMount3r #130 üzenetére
Lehet.
-
rizso
addikt
válasz
Aprósólyom #78 üzenetére
Ja, dehogy mentünk/megyünk, kulturált módon osztjuk az észt
Viszont nem tudok elmenni mellette, hogy valaki leszarozza, mikor ennyi pénzből az egyik legjobb cucc, ami hangban és minőségben meghazudtolja az árát - és mondom, nem ez az egyetlen és első hangszóróm, munkám kapcsán is napi szinten foglalkozok ilyenekkel, de ennél tényleg nagyon meglepődtem, mikor először meghallottam (hallottam már sokkal de sokkal jobbat, de nem ennyiért).
-
rizso
addikt
A 25-30eFt minimum a duplája a tronsmart árának, és nem hiszem, hogy sokkal jobban szólnának, vagy legalábbis nem annyival, mint amennyivel drágábbak. Oké, torzít kb 70%-tól. És? Ki használná ezt ilyen hangerővel? Aki mégis, annak nem a minőség a fontos, hanem, hogy szóljon, hangosan szóljon, és ebben a kategóriában mindegyiknél szét fog esni a hangkép 70% fölött
-
rizso
addikt
Árához képest kurva jó cucc, és semmi érdekeltségem nincs a reklámozásában. Egy hónapja használom, eddig bárki hallgatta/tesztelte, meggyőzte, mutass jobbat 12k-ért, hazai beszerzéssel, komolyan érdekel. 4-ből 4 embernek jobban tetszett a hangja, mint a sokak által egyik legjobbnak tartott denon envaya mini - ami 30-40k. Akkor miről beszélünk?
Ráadásul a tronsmart kb 3x annyit megy akksiról. Van egy Harman Go+Play is otthon, ha komolyabb zajkeltés kell, akkor azt vetem be, de a tronsmartnak tényleg semmi szégyenkezni valója nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest