- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az eredetit nem játszottam anno, viszont ennek elég nagy szele volt szóval elkezdtem figyelni rá.
Mikor megjelent a demo ki is próbáltam.
Ennyire nem elemeztem ki mint te ebben a tesztben és ugye nem ismertem az eredetit szóval viszonyítási alapom sem volt. Viszont nekem az jött le hogy ez a játék a régi felülnézetesben lehet ütött de így hogy 3Ds lett bekerült egy olyan ligába ahol még a selejtezőben elverik.
Ahogy írtad. a város makettszerű, nekem klisés is volt a bevezető, és volt egy pálya zene ami konkrétan fájt.
Végigjátszottam a demót hogy hátha mutat valamit ha már ekkora hypeja volt de nem jött semmi.
Szóval örülök hogy ilyen értékelést kapott és nem azért mert most egy véleményen van velem hanem mert ha remakelnek valamit akkor tényleg alkossák, építsék újra úgy hogy hozza a régi feelinget és passzoljon a mai elvárásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Quadro FX 570 eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest