Új hozzászólás Aktív témák
-
A demó nekem is bejött (PC-n), majd 1 combos leárazáskor jó lesz ez.
-
Az eredetit nem játszottam anno, viszont ennek elég nagy szele volt szóval elkezdtem figyelni rá.
Mikor megjelent a demo ki is próbáltam.
Ennyire nem elemeztem ki mint te ebben a tesztben és ugye nem ismertem az eredetit szóval viszonyítási alapom sem volt. Viszont nekem az jött le hogy ez a játék a régi felülnézetesben lehet ütött de így hogy 3Ds lett bekerült egy olyan ligába ahol még a selejtezőben elverik.
Ahogy írtad. a város makettszerű, nekem klisés is volt a bevezető, és volt egy pálya zene ami konkrétan fájt.
Végigjátszottam a demót hogy hátha mutat valamit ha már ekkora hypeja volt de nem jött semmi.
Szóval örülök hogy ilyen értékelést kapott és nem azért mert most egy véleményen van velem hanem mert ha remakelnek valamit akkor tényleg alkossák, építsék újra úgy hogy hozza a régi feelinget és passzoljon a mai elvárásokhoz. -
AlfaDév
csendes tag
Megvárom még lentebb megy az ára..
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
xeon forever #1 üzenetére
Rendben, legközelebb a demó alapján írok tesztet.
...
-
Norb79
őstag
válasz
xeon forever #1 üzenetére
De, indokolt a fika. Én switchen toltam végig, handheld, demó alapján első napos vétel volt, de a teljes játék az pont olyan, ahogy a teszt írja sajna. Talán még annyi kiegészítés, hogy a harc normál fokozaton (ami 4ből a 3. nehézség) is nagyon könnyű és lehetetlen meghalni.
-
xeon forever
addikt
Szerintem ennyire nem kene fikazni.
Kiprobaltam a demot. Nekem tetszett. Kb easy going...
Egy ket screenshot nem artott volna a tesztbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest