- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
válasz
alex devil #197 üzenetére
nem úgy csinálom ahogy ők, de pont ez itt a gond, lehet ha rendesen fogod összevissza kapja a telefon a véletlen érintéseket, várom a tesztet, hogy lássam milyen mikor erős fogdosásnak vetik alá és nem ilyen balf.szul fogják mint a videóban
-
Ali G.
senior tag
válasz
alex devil #195 üzenetére
akkor te nem szoktad oldalra fordítani a telefont , vagy mi ?
OMG játszani sem szoktál, írni sem két kézzel?
A videóval kapcsolatban nem árt megnézni hogyan fogják, tartsák, fordítsák a telefont, eléggé feltűnően látszik, hogy szerencsétlenül kell fogni, hogy minél kevesebbet kelljen hozzáérni a képernyőhöz, most nincs kedvem pillanatképeket csinálni ezért
-
Ali G.
senior tag
válasz
alex devil #193 üzenetére
LG G2-nek van teteje ember, ennek a sharpnak meg a tetejét az aljára tették így jó vastag lett az alsó káva, nem láttad a videóban oldalra fordítva alig tudja fogni az illető? Vagy L alakban tartja a telefon tetejét ami úgy elég esélyes hogy kicsúszik a kezedből, vagy mikor kameráz jobb irányba fordítja és az alját markolja. Vegyük példának mikor írsz tuti lesz mellényomás mert a hüvelykujjad rá fog mászni a képernyőre vagy játszás esetén
-
mrlujoak
veterán
válasz
alex devil #173 üzenetére
Kár, hogy ez egyáltalán nem magyarázat arra, hogy miért kötöttél belém. Az, hogy félreértelmzel egy szöveget, még nem ok, hogy lebénázz mást.
Ezzel a példával saját magam igazoltam, szóval még mindig ott tartunk, hogy senkinek sem szóltam be. Veled ellentétben.
-
mrlujoak
veterán
válasz
alex devil #170 üzenetére
Ó, leesett min akadtál fenn. A nyelvtan...
Akkor írok egy példát, amolyan hasonlatot, vagyis inkább metaforát:
A kedvenc tojásos rántottám, úgy, ahogy én szeretem, mert imádom, mert én így készítem:
Veszel 2 tojást és felvered. Beleteszel ezt, meg azt, megsütöd, és kész.
Ez az igazi rántotta!-látod, úgy írtam, mintha TE csinálnád, holott az ÉN receptem, véleményem, és leírásom.
Ettől még neked lehet nem fog ízleni, de nem is írtam ilyet, főleg nem azt, hogy béna az, aki nem így csinálja.Így remélem tiszta.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
alex devil #168 üzenetére
Én megvettem annó a Sharp 304SH-t. Arra külön nem térek ki, hogy 850 dolcsi volt "Akciósan". Nem sokkal nagyobb kávákkal rendelkezik, főleg oldalt. 5,2 colos panel. Szépszál gyerek vagyok lapát tenyérrel. Mégis rengetegszer volt olyan, hogy beleértem olyan helyen is ahol nem akartam.
Ezen meg csak nőtt a kijelző. Marokra fogás nélkül nincs élő ember aki stabilan tudja tartani egy kézzel...
-
mrlujoak
veterán
válasz
alex devil #168 üzenetére
Engem. Engem borzaszt. Rólam van szó.
És ebben hol van az, hogy a többiek bénák?!
Hol van az, hogy más nem jól fogja?
Mindvégig az én tapasztalatom írom le.Keress még...
-
mrlujoak
veterán
válasz
alex devil #163 üzenetére
OK.
Hol állítottam én azt, hogy senkinek nem jó?! Ilyet én nem állítottam. Sőt! Pont azt írtam, hogy mindenki "próbálja" ki.
Saját tapasztalatról írtam, és saját véleménnyel.Emellett senkit sem bénáztam le.
Ráadásul a mai cikkben linkelt promo videóban is telis-tele van olyan képpel, amikor a sima tartás közben rálóg az ujjuk a kijelzőre, pedig amint a videóban láttam a rendező eléggé figyelt rá, hogy úgy vegyék kézbe, hogy ez minél kevesebbszer jöjjön elő.
Szóval nagyon megkérlek, ne ferdíts, mert az, amit írsz nem igaz. Sehol nem írtam olyat, hogy senkinek nem jó, mert nekem nem.
-
mrlujoak
veterán
válasz
alex devil #161 üzenetére
Számomra nem stabil. De nem is bénázom le azt, aki szerint az. (persze rendre hasonló tartásúak ejtik el, ha meglöki valaki, de ez más tészta)
TE csak azért bénázol mást, mert nem úgy tesz valamit, mint te. Ez a gáz.
-
mrlujoak
veterán
válasz
alex devil #159 üzenetére
hmm, igazán kedves lebénázni egy stabil egykezes tartást...
Tehát ha valaki nem úgy fogja mint Te, akkor az már béna. Ejj, be szép szakmai fórumokon ilyen gyermekien puritán megállapításokat olvasni.
Egyébként csak egyszer nézz körbe teszem azt a metrón, ki hogy fogja.
Vagy nézd meg a pár hsz-al előrébb linkelt videót. Még azzal a "pár ujjal alig érünk hozzá" tartással is beleér az ujjbegy a kijelzőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest