- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
-
hallador
addikt
Hát bizony ez a Toshiba már nem az a Toshiba ami 10 éve volt. Érthető is hogy ilyen akciókat vezetnek be. Sem minőségben sem a pozicionálásban nem saját maga. Kiléptek a vállalati piacról, sajnos az egész erős, SMB platformjaik a 0 felé konvergálnak. Valamivel meg kell fogni a vevőt.
Én örülök neki, hogy a Toshiba próbál még valamit tenni. Reméljük a magyar szerviz is így áll majd hozzá, mert rajtuk sok múlik. Legalább van magyar szerviz ez haladás már (Mondjuk) a toshibának mindig is volt.
Az hogy regisztrálni kell a szolgáltatást még jó, mint minden cég extra garanciá kiterjesztését, vagy extra garanciához tartozó szolgáltatását is regisztrálni kell, ez kb 15 éve így van.
Ha nem megy a regisztrálás akkor irány a bolt és oldja meg a kereskedő! Kötelessége, ha árulja a terméket, Ha nem megy akkor meg a szerviz. Ez legalább annyira User error mint a Toshiba hülyesége a Toshiba meg nem terézanya, | meg a kádár rendszer. És nem is hülyék (Egyik multi sem az). Kétlem ha a User odamegy a Toshibához, hogy na de gyerekek ez nem mükszik, akkor a Toshiba leszarja. Szóval vége a kádár rendszernek senki nem oldja meg a problémát helyettetek jó lenne már Magyarországon is megtanulni. (Azt mondhatjátok, hogy jaj csk 18 éves vagyok, meg nem is éltem, meg 24 éve vége, csak éppen a mentalitás mit sem változott.)
Én nem vennék most toshibát az biztos, egyszerűen belesüllyedtek a középmezőny aljába, és ott is vannak. Egyedül a Tecra ami picit vonz, de azzal is az a Baj, hogy akár HP, Dell, Lenovo is van annyi pénzért, ami sokszor már nem SMB, hanem C/EB gép. Szóval a Toshiba megmarad a saját kis világában, és jól el van.
Szép törekvés mindenesetre ez a jótállás.
-
kromatika
veterán
Jó lenne ha,a többi gyártó is követné a Toshiba hozzáállását.
-
blackydan
senior tag
Nagyon szép a Toshibától, anno 3 laptop is megfordult a kezem között tőlük de hála csak az egyikkel voltak kisebb bajok amiben a venti adta meg magát. Nagyon gyorsan cserélték és roppant udvariasak voltak
-
Zoli133
addikt
válasz
Tikakukac #33 üzenetére
L850? Én azt tapasztalom, hogy annál rosszabb modelljük rég volt. Drágább szériáik közt vannak jó drabok (R930 szerintem nem rossz), de a konzumer darabjaik nem az igaziak.
Bár hozzá kell tennem lehet én vagoyk elkényeztetve mert nem rég nézegettem és konzumer gépek közt nem találtam igazán olyat amire azt mondanám jó. -
Tikakukac
titán
válasz
masholnap #31 üzenetére
L850 eddig pedig ott volt a szeren. Nem figyelnek eléggé a piacra, én azt látom.
randras: Acer/PB is lépett garival, szóval jogos, nekik is jó előrébb menni. De sajnos a gari csak 1 dolog. Ha jóval magasabb árakon adják a gépet, akkor esély sincs rá, hogy egyáltalán megvegyék és kihasználják az ilyen extrákat a userek.
-
randras
veterán
Ennyire rosszul mennek a Toshiba termékek itthon?
-
king.mp
aktív tag
Mint Toshiba tulaj, üdvözlöm ezt a szolgáltatást.
-
Polllen
félisten
Wow.
-
Silentfrog
veterán
Bár nem a Toshiba-nál de láttam én már falon pókot az ilyen ellopják-leöntik-összetörik garanciára.
Legutóbb egy szemüvegre vettem hasonló "biztosítást" lopás, villámcsapás, ufó támadásra sőt még a csillagkapuból ismert botfegyver általi rongálódás is benne volt jóformán a felsorolásba
Elejtettem összetört, na arra pont nem volt garancia. -
Keneseij
tag
Igazából az első két opció a fontos, hogy fizikai sérülés esetén mennyire lehet az adatokat helyreállítani az kérdéses. De mindenképpen követendő példa lenne mások számára is.
-
icezozo
addikt
NO 1: Toshiba!
-
Tikakukac
titán
Ha a lopott notit rendőrségi papírok után tényleg pótolják, akkor minden riszpektem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged