Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Hölgyek, Urak,
gondolom már sokszor ki lett beszélve, de egy gyors kereséssel nem sikerült megtalálnom a választ a belső tárhely felszabadítására. Van egy alap 3S (2/16) root nélkül, gyári ROM-mal. Betelt a tárhely, próbáltam átmozgatni az alkalmazásokat SD kártyára (mint rég), de nem meg.
Milyen lehetőségeink vannak? Jó lenne, ha nem kéne másik romot telepíteni/rootolni, de ha nincs más választás, persze az is mehet.
Kösz előre a választ! -
mgy
senior tag
Srácok, kíváncsi lennék a személyes tapasztalataitokra.
Vettem egy B20 nélküli 3S-t, figyelmetlen voltam, illetve a hirdetés is félrevezető volt, mindegy kár utólag rágózni rajta. Eladhatom a telefont valamekkora bukóval, nem fájna, több is veszett Mohácsnál.
De akinek vettem nem igazán talál most magának mást helyette, ez nagyon tetszik neki (nem véletlenül). Nagyon hajlok arra, hogy kezdje el használni, menni fog a B20 nélkül is. Nyilván nincs ilyen tapasztalatom, ezért jövök a kérdéssel:
Vodás kártyával, Bp-Szentendre-Pilis (a hegy, nem a település) milyen tapasztalataitok vannak adatkapcsolat terén?
Kösz a válaszokat előre! -
mgy
senior tag
válasz
oriolus123 #7390 üzenetére
Á, csak beestem, visszakerestem 200 hozzászólást b20 ügyben, nem volt találat, kérdeztem.
Lemaradtam valamiről?
Megyek, megnézem.
---úgy látszi 400-at kellett volna.
-
mgy
senior tag
Tudnátok javsolni boltot, ahol most lehet kapni b20-as 3s-t? Ha lehet ne arany legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest