- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
válasz
Brandynew #9312 üzenetére
Szia, én már kipróbáltam több szilikon tokot, egy se jött be, van Ipaky tokom is, az jó, de vastaggá teszi a telót. A linken látható hátlap jött be a legjobban. Nagyon vékony, nagyon illeszkedik, több színben rendelhető, jó a fogása nem csúszik. Nekem három hét alatt jött meg, azóta is meg vagyok teljesen elégedve vele, matt képernyővédővel párosítottam.
-
lócitrom
őstag
válasz
Brandynew #9312 üzenetére
egyetértek, de most ugye nem ez volt a kérdés. megjegyzem én alig találok rendes vékony tokot, ami nem átlátszó és matt és vékony is. ez mennyi idő alatt érkezett meg hozzád egyébként?
más:
valakinek van in-ear pro fülese? és ha van szintén tapasztalja, hogy a magasabb tartományok bizonyos esetben karistolják az ember dobhártyáját mindenféle EQ meg profil nélkül?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest