- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
egymillió
nem semmi.
-
vicze
félisten
válasz
janeszgol #19 üzenetére
1. A szám eleve hülyeség, tehát ha a kiindukási alapod ugye elve rossz.
2. Nem azt jelentené, hogy nem elérhető, hanem hogy nem veszik, nem éppen ugyanaz. Pixel-ből még sose láttam olyat, hogy nem elérhető vagy készlethiány van.Mivel szolgáltatótól csomagtól függően ingyen megkapod, így pl. az ár lényegtelen. US-ben se azért olyan népszerű az iPhone mert mindenki full áron megveszi.
-
holozis_HUN
addikt
Szerintem azon a mobilon (Pixel) amin alapból rajta van a launcher, nem számolják bele ebbe az egy millióba, gondolom... Mivel azokra nem letölteni kell, hanem alapból rajta van. És szerintem nem google playből teszik rá, hanem flashelnek romot, amiben alapból benne van.
-
prolad
addikt
Nem olyan rossz az 1 millió, főleg úgy, hogy szinte mindig azt olvastam, hogy most épp nem lehet kapni, vagy csak a kisebbet lehet kapni, vagy több hetet kell várni rá. És akkor még ehhez jön az ára, ami egyrészt megjelenéskor is magas volt, másrészt mostanra se csökkent eléggé. Remélem a következő jobb lesz, gyártják majd rendesen és lefaragják a kávákat.
-
etohun
aktív tag
Egymillió is nagyon gyatra lenne haannyit adtak volna el, de ebben benne. Vannak a custom romosok és a build.prop moddolók is.. ergo ha ez valós akkor gyakorlatilag hatalmas bukás az új brand
-
tomboy0013
veterán
1 millió? Azt hittem ez azért hír mert rohadtul kevésnek számít nem azért mert soknak
-
aelod
veterán
válasz
-Faceless- #6 üzenetére
Köszi a kávafétista írásod. Kellett mint egy falat kenyér. Bocs káva.
Amúgy ez a launcher mennyivel tud többet vagy jobb mint egy nova? Utóbbit rommá lehet módisítani az ízlésednek megfelelően pl. Előbbit nem tudom mennyire lehet testre szabni.
-
Tomi_Ohl
veterán
A képen látható az én értékelésem is, pedig nincs Pixelem. Csak apk-t telepítettem, ami valahogy frissült play store-ból (build.prop edit okozhatta). Szóval maximum 999 999 Pixel fogyhatott.
-
kovaszoskeny
aktív tag
akkor valójában eladott lehet 700.000 körül ...Az elég sovány sőt gyalázatos mivel már nem elsődlegesen dev.készüléknek szánták.
Hiába a beteg a árazás... -
Azért egy 3-5 milliós eladást produkálhattak volna, hiába csak pár országban van forgalomban...
De remélem, szép jövője lesz a szériának. -
"a vegytiszta Androidot futtató, ipari dizájnú, elsősorban fejlesztőknek szánt Nexus vonalat felváltotta a küllemében divatosabb, extra funkciókkal is megtámogatott Pixel széria."
Ipari dizájnú?
"Nem volt olyan ismerősöm, aki ne lett volna odáig tőle, pedig láttak már sok mindent, ahogy én is. Nehéz lenne megmondani, hogy mi adja a Google készülékének a varázsát, de ha két dolgot kéne mondanom, akkor az arányosságot és az anyaghasználatot emelném ki." - írta Bocha hét éve.
"Ízlésről értelmetlen dolog vitatkozni, de abban a jelek szerint sok ember egyetért, hogy a Nexus 4 gyönyörűre sikerült." írta Legendd négy éve
"Nem mindenki rajong a hófehérre festett alumínium burkolatért, ám Boggal egyszerre vágtuk rá, hogy baromi jól néz ki, amikor a Nexus 6P-t élőben megláttuk." - írta egy bizonyos Bone123 másfél éve. (Vagy azóta változott a véleményed róla?
)
Talán a Nexus 5 és 7 volt az, amire az "ipari dizájn" illene, bár ez is nézőpont kérdése.
-
nkmedve
őstag
Nem tudom, de ez a szám nekem nagyon gyengének tűnik. Amikor megjelent akkor mindenki sok millós eladásokat vízionált. Itt van pl. egy cikk: [link]
A 2016 utolsó negyedévére az elemzők kb. 3 millió eladott darabbal számoltak, 2017-re pedig további 5-6 millióval. Még ezek a számok sem túl erősek a fő konkurensek eladásaihoz képest, most pedig csak 1 millióról van szó összesen... -
Bwin87
tag
Ahoz képest hogy nyitott elég jó szám
-
törölt tag
Ez az Ars cikk amúgy alapjaiban hibás következtetésre épít, írtam is a csávónak Twitteren, de persze nem reagált semmit. Nem csak Pixelekre lehet feltenni azt a launchert, hanem bármire, amin LOS fut, vagy átírták a build.prop fájlt.
-
törölt tag
Elfogyott egy megapixel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ezt a Google saját statisztikája árulta el, pontos számokat persze nem tudni.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest